Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Bums šitā tiksi provaideru spam listē un nevarēsi
@ sūtīt. Labāk saliec failiem.lv un lai katrs pats kačā
17.jūnijs 2012, 22:37 | links
 
Bumsi ! Man arī , plīz!
17.jūnijs 2012, 22:36 | links
 
bums, kas tas pa faila formātu djvu? :D
17.jūnijs 2012, 22:35 | links
 
Salikšu visu grāmatu adreses tad arī ņemt ko gribat ;DD
17.jūnijs 2012, 22:35 | links
 
http://failiem.lv/down.php?i=ofhhtvg&n=Shashlyk.djvu

šašliku recepšu grāmata ir pēc šis adreses man inbox to gramatu lērumu neakceptē :DD
17.jūnijs 2012, 22:32 | links
 
Es pšlaik mēģinu pievienot failus tas aizņems laiku Noteikti,ka naktī ienāks Visu adreses ir piefiksētas -gaidiet
17.jūnijs 2012, 22:10 | links
 
Bums, atsūti lūdzu receptes uz rapala3@inbox.lv

P.S. Drīz taču jāņi :)
17.jūnijs 2012, 22:06 | links
 
1.Prakticheskaja.jenciklopedija.aziatskoj.kuhni
2.Технология приготовления пищи. Блюда из рыбы
3.Shashlyk 100 receptes
4.Лучшие в мире блюда из рыбы - 2010
Ir vēl šādas rezepšu grāmatas
17.jūnijs 2012, 22:03 | links
 
Neko nevajag kut ķieģeļus saliec kvadrātā Galvenais ir augstums 13 cm
17.jūnijs 2012, 21:56 | links
 
Bums, Tu kkad agrāk biji ielicis video par šašļik kasti un tur bija teikts, ka vajag 13cm no no augšējās malas līdz oglēm! A skābekļa padevi vienalga kkur sānos vajag?
17.jūnijs 2012, 21:52 | links
 
Lūdzu atsūti man ar receptītes -> udzerve@gmail.com
Par bullīšim Tev taisnība, karsti kūpināti, vienkārši fantastiski.
17.jūnijs 2012, 21:51 | links
 
Bum locans2@inbox.lv man ar lūdzu :)
17.jūnijs 2012, 21:33 | links
 
Tiko no kuriņa -produkts Jūras grundulis ?karsti kūpināts-namiņā/Das ist fantastish
Pirmo reizi nomēģināju-patika /ja nav lucis tad šis ir 100% aizstājējs/
17.jūnijs 2012, 21:29 | links
 
Skaidrs taa arii tad darisu.
17.jūnijs 2012, 21:26 | links
 
Etiķi nevajag pietiek ar laimu vai citronu
17.jūnijs 2012, 21:24 | links
 
Etiķa vietā skābumam kalpo majonēze.
17.jūnijs 2012, 21:20 | links
 
Akas ar etiki vai tad nevajag likt klāt ko?
17.jūnijs 2012, 21:16 | links
 
Paldies Bums būs japaprovē ši recepte.A ko labak ņemt no jera,laikam jau no ciskas jataisa ne?
17.jūnijs 2012, 21:12 | links
 
Aizsūtīju visas Gan gaļu gan zivis kūpinājumus u.t.t
17.jūnijs 2012, 21:02 | links
 
Viena no tām
Vajadzīgi produkti:
* 2 kg. jēra gaļas
* 2 ēdamkarotes sinepju
* 4 ēdamkarotes majonēze
* svaigi malts pipars
* 4-5 sīpoli
* 1 citrons
* lauru lapas
* garšvielu maisījums -jēra gaļai
* sāls
Tagad viss ir vienkārši, 6-8 stundas līdz cepšanai , gaļa ir jāmarinē. Gaļu sagriežam viuenādos kubikos 4x4 cm /aptuveni/ un liekam traukā kur visu marinēsim. Gaļu liekam slāņos to noteikti samīcot ar malto piparu garšvielām, liekam klāt majonēzi, sinepes, lauru lapas un starpā liekam sīpolu sagrieztu riņķos. Visu aplejam ar izspiesto citrona sulu. To visu turam stundu Tad visu pa jaunu samaisam Liekam vēsā vietā uz 5-7 stundām, lai ievelkas
Pirms mangala iekuršanas vēlreiz visu samaisam un pieberam sāli, . Tad nu tas būtu viss .Liekam pareizi uzbūvētā mangāla un cepam Šo recepti var arī izmantot cūkas kakla karbonādei
17.jūnijs 2012, 20:44 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager