Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Brekša tefteļi tomātu mērcē ir sapnis vasaras naktī :DDD Es zivis ne samaitāju ne sapūdēju ,ja nemāk sagatavot tad tiešām labāk tās ir laist vaļā
29.jūlijs 2012, 17:47 | links
 
Speciāli priekš tevis Labākjais brekšu loms man bija 72 kg :DDD Paņēmu 15 gb no 1,5 līdz 2,5 kg
Tad kad taisu brekšu šprotes cilvēki sāk stāties rindā :DDD Tur izmērs gan ir vajadzīgs mazāks Līdz kilogramam
29.jūlijs 2012, 17:42 | links
 
Tev diamond laikam tiešam ar smadzenem tā nabadzigi galvā.Ēd vien salatiņus un burkanus,estets atradies.Prasi Gintam kur viņš dzivo,gan jau pats tads 15gadigs perdelis vien esi.Ko tad tu vari izdarit,ņemt un noriet internetā??? :D :D :D
29.jūlijs 2012, 17:33 | links
 
Kūpināta tā zivtiņa izskatās daudz labāk.... Tikai kur tik daudz? Uz galda bija 5, a kūpinātas jau 10.:) Tas tik tā, varbūt Bums vairākas dienas copēja, es jau nez....Galvenais ka katram sirdsapziņa tīra.
29.jūlijs 2012, 17:16 | links
 
Gintsgāgā, kā Tevi var atrast?! :D :D :D
29.jūlijs 2012, 17:10 | links
 
Ja kādam diamondam nepatīk, ka normāli veči paņem zivi un uztaisa delikatesi sev un savai ģimenei vai draugiem, lai iebāž savu mēli un kompja klaviatūru sev dibuā. Un neher piedirst forumus ar stulbiem komentiem. Tādi pajolīši un memmīši paši neko nespēj paši ne izgatavot ne sagatavot, pieprot tikai tukšu muldēšanu. Bums malacis gan galvā kārtiba, gan rokas aug no īstās vietas.
29.jūlijs 2012, 15:55 | links
 
Uz 300 gr vārīta ūdens 2 ēdamkarotes sāls Lielāku ūdens daudzumu nevajag, pietiek ar pāris ēdamkarotēm uz 1 zivi
29.jūlijs 2012, 15:31 | links
 
Lūzdu :DD
29.jūlijs 2012, 15:29 | links
 
bums!
Paldies par tām auklas tinuma regulēšanas bildēm!
29.jūlijs 2012, 14:16 | links
 
Bums
Pareizi sapratu, tas ir griež pār vēderu, kūpināties liek uz muguras, pēc kūpināšanas aplej ar sālsūdens un ķiploka maisījumu? Cik stiprs sālsūdens, tas ir cik rupjā sāls uz 1 L H20?
29.jūlijs 2012, 13:51 | links
 
Bums, es līdzīgi žāvēju zivis, tikai nevis apleju ar sālsūdeni, bet attiecīgās koncentrācijas sālsūdenī zivis 10 min mērcēju :) Sanāk sulīgas un lobās ļoti labi :)
29.jūlijs 2012, 13:46 | links
 
vēl kas -piemirsu -sāls rosolu kopā ar ķiplociņu leju breksim vēderā .Šādi var darīt ja brekšus negriež par muguru un liek W restēs
29.jūlijs 2012, 13:09 | links
 
Aplieti ar sālsūdeni Ar to pilnīgi pietiek Lobot breksi šālums tiek arī uz gaļas un viiss ir pietiekami -aromāts sāls un taukums :DD
Pirms tam viņi ir šādi matēti :DD
29.jūlijs 2012, 13:07 | links
 
baigs karstums, dzeriet vairāk ūdeni;)
29.jūlijs 2012, 12:59 | links
 
Bums
Kāpēc tie brekši mitri?

P.s. Dakam taisnība, arī GG
29.jūlijs 2012, 12:57 | links
 
Andis 47 , jā daks šauj pār pa strīpu , tad es arī , es pievienojos daks teiktajam . Palasi pats kā šis pamuļķis pirms nedēļas uzbrauca Bumam un pēc tam kā līda tūplī , pašam pretīgi paliks , kaut vai esmu vecs vīrs , tādu dirsā līdēju redzu pirmo reizi . Kā saka , katram savi tikumi , var jau būt ka kādam tādi patīk .
29.jūlijs 2012, 12:51 | links
 
ja patin gabalu atpakaļ, tad dakam taisnība vien ir!
29.jūlijs 2012, 12:34 | links
 
Bums, zivis pirms fotosesijas vajag nogrimmet!
Kinozvaigznes bez grimma arī nav diezko smukas. :D
29.jūlijs 2012, 12:31 | links
 
Vēl -pārmetumi par gaļas kombinātu nav manā dārziņā :DDD Ej to pasaki manam kaimiņam -tur tak bija apraksts :DD Baroju un izveidoju vietu es ,bet ķērājs bija cits -tā ir kontribūcija :DDDDDD
29.jūlijs 2012, 12:00 | links
 

gatavs un jau nolobīts
Puikas nesatraucaties es tiem neprašām uzmanību vairs nepievēršu :DDD
29.jūlijs 2012, 11:57 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager