Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
degarzivs

Ir interese pat autoklāvu, gāzes boloni ir! Ja vari, lūdzu atsūti izcenojumus. Paldies!
4.augusts 2012, 15:14 | links
 
Degarzivs , man arī izcenojumus lūdzu atsūti uz privāto , vai ieliec šeit pat .
4.augusts 2012, 14:08 | links
 
Nuja.Biju neprecīzs,jo par krūmgriezi jau arī jautāju.Ja spoles vietā uzskrūvētu ko līdzīgu ventilācijas sistēmu nobeigumam(bundulis ar tādām kā žaunām).Bundulis pildītu dzenskrūves funkciju.Troksni varētu nedaudz noslāpēt.
4.augusts 2012, 13:41 | links
 
Nepagaršošu-neticēšu nevienam vārdam!:)
4.augusts 2012, 11:56 | links
 
šādi ietaisīts sams ir vienkārši fantastisks Bija gadījums -pacienāja :)) Karpu no cūkgaļas nezinātājs pat neatšķirs -jo asaku nav kā šķiras ;DD
4.augusts 2012, 11:52 | links
 
Ar 2015 gadu padomijas tipa baloni tiks likvidēti Vērts padomāt par nelielu biznesiņu Domāju ,ka katrs kuram ir lauku sēta vai vieta kurā var nodarboties ar tādām lietām labprāt iegādāsies Kā jau minēju tāds trauks man ir ,bet vajadzētu nedaudz lielāku -savādāk kā ir lielāki apjomi jātrobielērē kaimiņš/un zinat ,kā ar svešu mantu sanāk ?/
4.augusts 2012, 11:50 | links
 
Ar lauru lapu pielietošanu esat uzmanīgi -tās pasterizācijas rezultātā veido rūgtumu
4.augusts 2012, 11:46 | links
 
degarzivs Uzreiz ieteikšu 3 kundes Man arī vajag-balonus došu Izcenojumu lūdzu uz privāto pastu
:))) Nebūs vecam paziņam pēdas jādzen
4.augusts 2012, 11:44 | links
 
Dažas receptes darbībām ar autoklāvu ;DD
«Vistas savā sulā»

Sagriežam vistu gabaliņos, aptuvens izmērs 40х60mm (vai arī uz aci:DD), nomazgājam zem krāna, nospiežam, liekam traukā, sālam, noturēt 10-15 min. 0.7 l. burciņā liekam 3-4 gb. melnā pipara galviņas, 1 gb. smaržīgo piparu , Tagad liekam noturēto vistu burciņā ar aprēķinu(1 cm. no augšējās malas!), aizvākojam. Sterilizējam 90 min ar 4,5 kg/cm²

«Zivs svaiga nesaldēta»

Ļoti labi izmantot tieši saldūdens sīkās zivis vai arī citas jūras vai saldūdens zivis . Iztīrītu zivi bez galvas, spurām, astes nomazgāt. Mazās -veselas, lielās- gabalot, ielikt traukā apsālīt, noturēt 5-10 min. 0.5 litru burciņas dibenā ielikt. 2-3 gb. melno piparu, cieši salikt burciņa zivis (arī 1 cm no augšējās malas!), aizvākot. Sterilizēt 60 min.ar spiedienu 4,5 kg/cm²


«Aknu pastete»

1 gk. gaļa (lilops vai liesa cūkgaļa), 1.3 kg. aknas, 2 kg. speķi, 6 gb olas, 600 gr. sīpoli, 3 ēdamkarotes sāls . Viss ir jāsamaļ gaļas mašīnā, Liekam klāt olas, maisam, noturēt 10-15 min .Visu masu liekam 0.5 l burciņās (arī 1 cm no augšējās malas!? Sterilizējam120 min. ar spiedienu 4,5 kg/cm²

Jautājumā par temperatūru -pie šāda spiediena tā būs ap 120* C
4.augusts 2012, 11:42 | links
 
Līdzīgu Buma ieliktajiem paraugiem varu sabīdīt! Pašam ir un kalpo godam!
4.augusts 2012, 11:21 | links
 
Princips tas pats jau vien
4.augusts 2012, 10:44 | links
 
autogēnam bij bundulis,kur karbītu bēra iekšā,to grozu nahrinizēt,un katls gatavs ar visiem pričendāļiem.
4.augusts 2012, 10:04 | links
 
Pats iztieku ar Vācu spiedkatlu-kādreiz saucās skorovarka Daudz neieliksi 12 -400 gramīgās bundžas
4.augusts 2012, 09:45 | links
 
Ukrainā katrā mājā ir pa šādai uzpariktei-dzīves nepieciešamība /ļoti daudz konsērvējamu produktu/
4.augusts 2012, 09:43 | links
 


Man bija pazīstams viens maisterers kurš no gāzes baloniem būvēja šāda tipa autoklāvus
4.augusts 2012, 09:40 | links
 
...un arī uz copi līdzi paņemt,ne?
:)
4.augusts 2012, 08:50 | links
 
Varbūt ar šādu labāk sanāktu?
4.augusts 2012, 08:40 | links
 
Ukraiņi šitādas pariktes"autoklāvs" no gāzes baloniem taisa.19 litra burciņas lien iekšā.
Ņem pat līdz uz copi un uz ugunskura konzervē:)
Priozjorskā ~100$ maksāja.
Varbūt pie Mums kautko tādu tik nelielu uzveidot varētu?
4.augusts 2012, 08:23 | links
 
Tas ir labs ....;DDD
3.augusts 2012, 23:41 | links
 
Paštaisīts laivas motors no zāles pļāvēja: http://www.youtube.com/watch?v=Fgv5OpMQD3o&feature=player_embedded#!
3.augusts 2012, 23:34 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager