Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas

Siluro Vienalga kuru no viņiem ....:)) Atstāšu pie Agra Vai arī pagaidi makstis un tad visu pie viena
apakšējais ir tīrais ģērētājs
30.augusts 2012, 21:05 | links
 
vispirms nomēģini un tad cel vai laid lejā :DD ja iet negrābsties
30.augusts 2012, 21:03 | links
 
Tā nav garā kāja?? Antikavitācijas plāksnei jābūt 0-5cm zem ūdens - nepielādētā (laivas) stāvoklī - ideālā gadījumā.
30.augusts 2012, 20:57 | links
 
jāceļ trancis pa kādu serkociņkastītes augstumu?
30.augusts 2012, 20:53 | links
 
http://content25-foto.inbox.lv/albums/l/locans2/viss-kas/afasfafaf.jpg

bum šitā motors tak ir pa dziļu ūdenī vai ne? jābūt līdz ar to lielo lapstu līdz ūdens līnijai? oš ir kāds izteiksmīgs paraugs? šodien iemeiģināju 5 yamahu, nu vienam kaifs vispār :)
30.augusts 2012, 20:52 | links
 
Vesels ;))
30.augusts 2012, 13:30 | links
 
Paldies Bumam par konsultacijam par laivas dzineju :)
30.augusts 2012, 11:05 | links
 
...Iepildītās desas uzkaru uz diennakti vēdināmā telpā...
Kā Tu panāc, ka desas neieskābst? Man ir bijuši gadījumi, kad drusku ilgāk pastāv sapildītas desas un ieskābst, tādēļ es jau iepriekš uzsildu kūpinātavu un kā desas gatava, tā uzrez kūpinātavā!
30.augusts 2012, 10:31 | links
 
4 stundas
30.augusts 2012, 08:22 | links
 
bums
cik ilgi to šķiņķi kūpina karstajā versijā?????????
30.augusts 2012, 07:41 | links
 

Tāds viņš izskatās no apakšas Apmēram 2,5 metros ir istiprināti šķērskoli uz kuriem uzkar gaļu un desas Tā viņas tur lēnu garu čučina
29.augusts 2012, 23:56 | links
 
Usmā dažās mājās vēl ir saglabājušies manteļ skursteņi Tajos ziemas svētku desas/servelādes tipa/ sāks likt iekšā mēnesi pirms ziemas svētkiem ;DD Mājās visu krāsņu cukas saiet vienā skursteni tur tad arī iekar desas un šķinķus Iznāk tāds pa pusei kūpināts pa pusei vītināts Gards gan
29.augusts 2012, 23:52 | links
 
Apmēam tā
29.augusts 2012, 23:47 | links
 
Nē mucā plūmi nedrīkst To var tikai pie aukstās kūpināšanas -kūpinātava ar ieri Man tā garums ir 3 m dūms atdziest Kūpināšanas temperatūra 30-40 grādi bez liekas cukas uzdošanas Muca ir karstā tur visas desas sasprāgs lupat lēveros ;DD
29.augusts 2012, 23:46 | links
 
Bums, kjirsis&pluume - svekji vai ta tur nav? nedos plastmasaas garshu, biju kautkaa iesviedis pluumi, beigaas sanaaca biku ar galoshas piegarshu, vai tik taa sagadiishanaas ar kaadu paarkarseeshanu...
29.augusts 2012, 23:12 | links
 
Ok,gan jau vēl braukšu uz Rīgu,tāpat brīvlaiks cauri,šperiņš būs jāskrūvē pašam(un arī jābrauc pašam),bet recepte liekas laba-būs jānoprovē
Tā aukstā kūpināšana-tai pašā spec.Buma mucā?
29.augusts 2012, 23:10 | links
 
jankar šodien biju aizskrējis uz cehu Slīpētājs ir visu uzbūvējis ,bet būs darbā tikai pirmdien ātrāk nevaru savākt
29.augusts 2012, 23:03 | links
 
Desu būves rezepte :))
10 kg cūkgaļas (lāpstiņa, krūtiņa), sāls, 5 ķiploka galviņas, 5 tējkarotes piparu, 10-15 karotes malti sarkanie pipari-paprika
Gaļu tikai svaigu no tirgus vai mājās kautu,neder saldēta.Gaļu gabalojam vai maļam caur rupjo gaļmašīnu sietam jābūt ar 8 mm caurumiem /ne mazāk/ Liesās un treknās gaļas attiecībai jābūt proporcijā 7:3 Gatavo malumu, nokaisam ar daļu no specijām un samaisām, pagaršojam, ja ir vajadzība liekam klāt vēl sāli Pēc pareizās garšas un aromāta iegūšanas masu samaisam pilnīgi .
Ar gatavo gaļas masu pildam sagatavotās zarnas . Es pildu desas ar gaļas mašinas palīdzību caur speciāli šim gadījumam izgatavotu uzgali. Iepildītās desas uzkaru uz diennakti vēdināmā telpā
Nākošā dienā kurinu auksto kūpinātavu un lieku desas iekšā Kūpinu ar ābeli Process iklgst diennakti Ar karstumu neforsēju. Var izmantot ķirsi un plūmi -desas būs sārtas un smeķīgas
P.S ja desas taisu vasarā faršam pieleju klāt nedaudz spirta -tas aiztur skābšanas procesub Vēsā laikā tas vairs nav vajadzīgs
29.augusts 2012, 23:02 | links
 
Labprāt redzētu tās receptes!!!!!!!!!
29.augusts 2012, 22:49 | links
 
Ja grib izvairīties no gaļas melnināšanas ,tā ir jāietin marlē
29.augusts 2012, 22:41 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager