Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
kāds jau apēdis tavus gliemežus :D
2.septembris 2012, 17:57 | links
 
Kamēr Bums nav un par gliemjiem esam parunājuši varbūt pāriesim pie vardēm. 2 pasules kara laikā vāciešiem ir bijuši super konzervi no vardēm. Mums ja kas tās zaļās vardes ir pietiekoši. Varbūt kāds zina labu rezepti.
2.septembris 2012, 16:20 | links
 
Man liels aplauziens...2mēnešus atpakaļ šie tur vēl bija...tagad,nav neviena! Vāki ir,tukši,bet gliemju pašu nav. Žēl...biju aizbraucis vēl uz divām ūdenstilpnēm,tukšums.
2.septembris 2012, 15:53 | links
 
Noteikti atsaukšos kas un kā...tagad braukšu ievākt gliemjus :P
2.septembris 2012, 11:26 | links
 
Fugu
Es ar pie upes sēžot esmu domājis, kā būtu ja šmās pamēģinātu pagatavot, atturēja vien receptes nezināšana un lielais čakars.
Ja izdomā pagaršot, dod ziņu kā garšoja un ar receptīti, kā gatavoji, ar padalies...
2.septembris 2012, 10:48 | links
 
O,atradu...freshwater clam recipe :)

Atliek tikai salasīt un uzgatavot :))
2.septembris 2012, 08:49 | links
 
Reku viens ņammīgs video :P
2.septembris 2012, 08:34 | links
 
Nu tā tas varētu būt...njā :)
2.septembris 2012, 08:30 | links
 
Fugu: - ir tie gliemji ēdami, indīgi noteikti nav :) Protams jautājums cik tur tā ēdama viņā ir, un kā pagatavot:)
P.S. pats esmu tā teikt "jaunības laikos" uzkodis viņus, liec ugunskurā uz karstiem akmeņiem virsū, viņš pats atveras vaļā, kājiņa ir ēdama, tikai tur nekā daudz nav:)
2.septembris 2012, 00:10 | links
 
Zogs vienmēr atnāk īstajā laikā! ;D
1.septembris 2012, 23:41 | links
 
Ietaisi arī Vinnija lečo. Arī labs...
1.septembris 2012, 23:22 | links
 
k-kas nogāja greizi :))))
1.septembris 2012, 23:17 | links
 
ko ņemās te ar gliemjiem, kad buma lečo laiks sācies :)))))))
1.septembris 2012, 23:15 | links
 
Nāks šefs, sabāzīs Jums tos gliemjus....

1.septembris 2012, 23:09 | links
 
Es saprotu Artx,zinu,kā tas ir kad gribas aizbraukt uz normālu copi,tur,kur tiešām būs prieks makšķerēt...ja kādam nav grūš,paņem puiku,viņs būs priecīgs :)
1.septembris 2012, 22:37 | links
 
vīngliemežus iepērk 5sant kilogramā
1.septembris 2012, 22:31 | links
 
Ir kāds, kas gatavs paņemt līdzi uz labu copi ar spiningu, kam ir laiva un mašīna? Uz kādu no pierīgas ūdens krātuvem vai upēm? man ir 17 gadi! Laivas nav, dzīvoju centrā dzīvoklī, tas laikam pašsaprotami! Protams samaksāšu par degvielas tēriņiem!
1.septembris 2012, 22:30 | links
 
Es saku...paies laiks un divvāku gliemji būs normāla parādība mūsu ēdnīcu "restorānu " ēdienkartē :D tas kurš baidās,vienmēr teiks nē,tas kurš padomās un sapratīs...tam nekas nav jāsaka :) ;)
1.septembris 2012, 22:27 | links
 
Kāda tur starpība,vīngliemezis,vai gliemene...tas pats gļotainais radījums,tikai viens sauszemē,viens ēdenī....kāds vispār agrāk Latvija rubija fišku ka ingliemeži,šie ķēmi vispār ir kkur derīgi?! NĒ! Kas ir ar gliemenēm...atstāti uz saldo...arī ar laiku ieviesīsies...kad vīngliemežu aptrūksies :D Ok,labs ir,neklausīšu gudrās galvas...sekošu ārzemju padomiem kā gatavot,kā tvaicēt,kā tvaicēt aliņa marinādē...Jo tik tiešām,paskataties uz kitajoziem...viņi ēd VISU...visu kas kustas....pat to kas ir indīgs viņi umudrajutsa ēst Fugu zivi,kura nepareizi pagatavota var paralizēt cilvēku...bet viņi ēd,astoņkājus,kaķus,suņus,bruņurupučus,dzīvus kalmārus,dzīvas garneles,dzīvus tos un tos,pat uzskaitīt grūti...viņi būdami lielvalsts...uzskatāmi arī pamatīgi piesārņotā vidē atļaujās ēst svaigu barību un dzīvo cepuri kuldami :D Ikekš Lv divvāku gliemji priekš viņiem būtu kā sjemkas šolkāt :D ES piekrītu Gintsgg...tāpati mīdija!
1.septembris 2012, 22:25 | links
 
te dažš labs vīngliemezi no gliemenes nevar atšķirt, vai lasīt nemāk? :D
1.septembris 2012, 21:40 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager