Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
 
aldis64 asmeņus var pasūtīt Mora AG Var arī nopirkt Rīgā cena 29 ls
4.septembris 2012, 20:00 | links
 
Man takā būtu jautājums priekš pieredzējušiem vīriem, kuri zin kā nazi noasināt. Par to tehniku kā to darīt. es zinu kā kaltu var notrīt, bet es nezinu vai tas attiecas uz nazi. Kad es esmu pabeidzis asināt vienu pusi, vai asinot otru pusi man jāgaida kamēr atskabarga pilnībā nokrīt, vai arī viņu drīkst no otras puses takā nedaudz patrīt ?
4.septembris 2012, 19:19 | links
 
Gribēju Bumam pasūtīt dūcīti medībām, bet pārdomāju! Jo ar tik smalku rīku es būšu tas vienīgais lohs kurš dīrās un dalīs! :D Pārējiet tikmēr baudīs pēcmedību priekus, tā ka palikšu pie atrunām - man nav naža! :D
4.septembris 2012, 19:15 | links
 
asmeņi ir šādi

bums, 3.septembris 2012, 22:14

Internetā kaut kur šadus asmeņus var iegādāties?
4.septembris 2012, 19:12 | links
 
Asmeņus var nopirkt LV, vai tie tiek pasūtīti?
4.septembris 2012, 15:27 | links
 
par to Yamahu :)
4.septembris 2012, 07:29 | links
 
Karpa etiķī un alū
jābūt
• 1-1,5 kg karpa
• 1 1/4 glāzes etiķa
• 1 glāze alus
• 2 ēdamkarotes panējamoi sausiņu
• 1 ēdamkarote kausēta sviesta
• 0,5 citrona cedra
• 2 krustnagliņas
• pipari sāls cukurs
Gatavojam
sagatavojam zivi ,sagabalojam gabalos, sālam piparojam. Gabalus liekam emaljētā traukā , pievienojam krustnagliņas un ieliet etiķi pēc garšas. Liekam uz stundu vēsumā , laiku pa laikam gabalus traukā apgrozam .Citā traukā ielejam alu , kausēto sviestu, zivs gabalus aplejam ar marinādi, ieberam rīvmaizi un cukuru . Uzliekam vāku un vāram zivi. Kad gatavs izliekam zivs gabalus uz paplātes, izveidojošā buljonā ierīvējam citrona cidru /rīvēta miza/ , šķidrumu uzvāram un gabalus liekam uzvārītajā buljonā . Un tad atlikušu alu liekam sev priekšā un ēdam to visu nost :DDD
3.septembris 2012, 23:11 | links
 
Uz veselību :))
3.septembris 2012, 22:24 | links
 
to bums. Paldies par recepti. Šitas tiks noprovēts jau tuvākajā laikā.
3.septembris 2012, 22:22 | links
 

pagaidām uz šo momentu uzskatu ,ka tas ir labākais ko var par saprātīgu cenu iegādāties
3.septembris 2012, 22:19 | links
 
Esot parādījies Trešdien braukšu pie viņiem Būtu jau rīt iebraucis ,bet ieplānots cits maršruts Tikko kā savākšu došu ziņu
3.septembris 2012, 22:16 | links
 

asmeņi ir šādi
3.septembris 2012, 22:14 | links
 
Bum,frēzētājs parādījās?
3.septembris 2012, 22:13 | links
 
šamajam nazim es tikai uzbūvēju spalu un ieģērbu makstī :DD No Laplander95 metāla asmens pilnībā noklomplektēts /ar maksti/cena ir 45 ls Asmens 25ls +spals un inkrustācija 10 ls +maksts 10 ls /to es nešuju bet pasūtu/ Tātad rezumē =45 ls
3.septembris 2012, 22:11 | links
 
Ko ?
3.septembris 2012, 22:06 | links
 
Bum?
3.septembris 2012, 21:51 | links
 
Bums
Tas nazis Līnim ir nu kā lai saka, teiksim kā te raksta +10, dīrāšanai super. Kādās naudiņās?
3.septembris 2012, 20:27 | links
 
Bum..
šito recepti vistām es taisu bez krustnagliņām.... man labāk patīk, bet par gaumi nestrīdās....
3.septembris 2012, 20:14 | links
 

Gatavs Līnis var sajemt ;DD
saliktā veidā
3.septembris 2012, 20:03 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager