Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Gints sveiks !
Tu tik tās buma lodes er ķēdītēm pieturi man ,šonnedēļ ofic iebraukšu pakaļ un vai buma k-a pavadiņas ar Tev ir ?
15.septembris 2012, 15:55 | links
 
Pasūtītais :)) šodien saliku visu pa plauktiem Pirmdien būs Bruņiniekos





Un te jau nokomplektēts :DD
15.septembris 2012, 15:00 | links
 
Cena tā pati - 15 ls
15.septembris 2012, 13:42 | links
 
Šovakar pie Ginta ievedīšu bušu kātus -visiem pietiks :DDD garums 4,50 tests 100-150 gr

Kā jau minēju -lielākā diametra riņķis ir nocāms
15.septembris 2012, 13:42 | links
 
Jā,aizmirsu apsveicināties:
Morgen,Gint!
15.septembris 2012, 07:52 | links
 
Gint,
bļāviens,tātad arī man pienācis laiks apgraizīties...:)
15.septembris 2012, 07:48 | links
 
Šalom Toni ! Nu ko Tu ? Kāds vēl bīstami ? Tu tagad man tā ka radinieks , atceries kad pēdējo reizi es uzliku Bulamoru , es teicu ka es pats lietot nevaru , jo sieva jāved uz operu ? Tad Tu kaltētas ļerpatas pulverīti arī ieriji māgā , tagad nekas vairs nav bīstami , Tu esi savējais , Tā ka droši brauc tik šurp .
15.septembris 2012, 00:51 | links
 
Tas ir par rudeni Ziemā līdakas neķeru ūdošanu neatzīstu Tas arī viss
14.septembris 2012, 23:08 | links
 
http://ribalka.by/blog/schuka/16.html
izlasi pats
man ir citi kritēriji ar temperatūru nesaistīti -un tie ir -laiks kad līdaka migrē uz dziļumu
14.septembris 2012, 23:06 | links
 
copespro...
...spriežot pēc nika -pašam bija jāzin ,nevis jāuzdod stulbi jautājumi...:D.
Tonis ...-par to kapakmeni man ar patika ,..,tāds labs kalambūrs ...
14.septembris 2012, 22:46 | links
 
Bums
tu tads gudraks cilveks.
Vai tu nezini lidz cik gradiems jaatdziest udenim lai saktos lidaku barosanas ziemai?
14.septembris 2012, 22:29 | links
 
Toni, gandrīz kā dzejā! :))
14.septembris 2012, 22:19 | links
 
Gint, ņaa ,-pie tevīm bīstami ,-ar bulamoru sadzirdīsi,stobru pieliksi,naudiņu atņamsi , tur pat dārzā apraksi un kapakmeni bez uzraksta uzliksi...:)
14.septembris 2012, 22:15 | links
 
Toni , nopērc lielu kasti , jo lielāku , jo labāk un brauc tik šurp , piekraušu to ar lielu kaudzi .
14.septembris 2012, 22:02 | links
 
Recepte kabačiem vai gurķiem.

5 litru kastrolī sagriež gurķīšus vai kabačus

1 glāze eļļas[200g]
1 glāze galda etiķa
1 glāze cukura
100gr sāls
1,5-2 galvas ķiploku
3-5 burkānus
3 pākstis čilī piparus

visu sajauc un 8st zem sloga, gatavs lietošanai.
Ja ziemai-tad burkās un pasterizēt.
Labu apetīti.
14.septembris 2012, 20:52 | links
 
Viņš tagad reti parādās kompis nomarazmatējies :DD
14.septembris 2012, 20:48 | links
 
Brauc pie Ginta Pie viņa ir mailes Baltās -melhiora ievedīšu pirmdien :DD
14.septembris 2012, 20:46 | links
 
Bumsi,
Tu te beidz par lavašiem un speķiem trīslitru burkās,...labāk kniedē 'mailes',man te nesen šaize sanāca,-nogrima visa kaste ar pričendāļiem...:)
14.septembris 2012, 20:32 | links
 
es turu uz balkona grīdas Par palodzi tas tā iluzoriski ;DD
14.septembris 2012, 20:03 | links
 

Nesen sieva atnesa no bodes lavašu /Armēņu neraudzētas mīklas pantoki-tā mēs viņus saucam/
Domājām sabūvēt laša rollus ,bet nesanāca.Lai pantoks neaizietu bojā netā atradu rezepti ,kā viņu izmantot savādāk.Rezepte ...
200 gr vistu sirdis
200 gr kuņģīši
150 gr cietais siers
6 iepakojumi lavaša
2 olas
Dilles
loki
Saulespuķu vai nrapšu eļļa
maltie pipari
sāls tie pēc garšas
Sirdis un kuņģišus izvāram līdz gatavībai, maļam vai blenderējam.Dilles un lokus sasmalcinam un liekam klāt
Sieru rīvējam uz smalkās rīves, liekam klāt masai, iesitam olu dzeltenumus, sālam, piparojam un labu izmaisam.
Lavašu griežam trīssturos vai kvadrātos: uz nogrieztā lavaša maliņas liekam izveidoto masu.Visu sarullējam cigārveidīgi un uzziežam virsū pāri palikušo olu baltumu
Pannu ar eļļu nokarsējam , liekam virsū sarullētos cigārus un cepam līdz zeltītai virsmai, kad gatavs ņemam nost un liekam uz salvetes lai tā nosūktu lieko eļļu.Sanāca cmuki un garšīgi
14.septembris 2012, 20:01 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager