Un pats tu esi gaļenieks, pietiek palasīt nomada galerijās komentārus, kā krietnais sulla dod padomus fileju gatavošanā...
24.marts 2015, 15:02 | links
Par kādu paradoksu draugs mīļais te runā? Ja kaut drusku tev ir sajēga no upes, tad gan rotiņš, gan vobleris, gan pārsmaržojies gumijas māneklis ir vienlīdz efektīvi. Runa ir par pludiņu, tālāk nāk sviniņš, tad āķitis, to visu kopā uzver uz auklas, var ņemt bambuseni vai arī citu makšķerīti ar spolīti (atkarībā no upītes). Uz āķīša dabīgā ēsma- slieka. Par šo ir stāsts!
skutans, 24.marts 2015, 13:47
Nu labi labi, gadās ar tām acīm tā, bet vispār ir tāds viens āķu veids kas man liekas ļoti superīgs,saudzīgs, forši zivi atbrīvot un neiedomājami labi tur zivi.Bezatskabargu ''dziļie'' āķi.
Jaunzemis, 24.marts 2015, 13:23
Jaunzemi, par "pieklājīga izmēra āķi" - kas tad ir labāk, mazāks trijžuburis, kas ieķer lūpā, vai kārtīgs vieninieks, ko izcērt cauri pusgalvai acī?
zverkavis, 24.marts 2015, 13:14
piedo atvaino,bet kas tad ir musha un slapjaa nimfa?
Ruu, 24.marts 2015, 10:31
Tas pareizīgums un patriotisms šeit brīžiem ir par traku!!
gumija nav ne tīkls, murds, kur nu vēl trakāk elektrība!
mikucis15, 24.marts 2015, 11:42
sliekosi ar mākslīgo slieku, kura izskatās, smaržo un pat garšo intensīvāk par dabīgo?
Esi dzirdējis par medībām un foto medībām?, varbūt vari aizsākt foto makšķerēšanu, un paskatīties uz zivi tikai caur objektīvu
mikucis15, 24.marts 2015, 11:27
Varbūt kāds var padalīties ar pieredzi foreļojot uz mīkstajiem (gumijas ) krāsa, izmēri, mānekļa veids
Šogad ir doma nedaudz pamēģināt ko savādāku.
mikucis15, 24.marts 2015, 08:49
Nu ko vīri..kas gardāks..forele,bebra kungs,svētelis vai gulbītis ??? :D
Bleiers, 23.marts 2015, 20:23
Bebra desas ceptas uz grilla nekas nevar pārspēt.. + Valmiermuižas vai Brengulis :D
Lai piedod jel nedarnieks bebra kungs,bet laikam argumentēti būs ierindojies ēdienkartes topā..
Krumjan1s, 24.marts 2015, 10:15