arvis_an [14.06.17]: Divi varianti, vai nu mazsālītu uz maizītēm - izfilē, filejas sagriez plānās "laša" šķēlītēs, sīpoli ripiņās, tad marināde - 200g ūdens, 2 ēd.k bez kaudzes sāls, tik pat cukurs, 1 ēd.k etiķis, aplejam sīpolus ar zandartu, iecilā marinādi, uz 1.5 stundiņu ledusskapī, tad marinādi zem auksta ūdens izskalo, un uz sviestmaizes aidā.Izklausās ļoti garšīgi!:)
Otrs variants filejas gabaliņus miltos un olā, sālīts piparīts uz pannas apcep no abām pusēm, lai paliek brūngans, bet ne pilnīgi gatavs (uz straujākas uguns kādu minūti no katras puses), tad sacep padaudz sīpolus ripiņas, cepamtraukā kārto zandartu, pa virsu sīpolus, visu aplej ar saldo krējumu un cepeškrāsnī uz kādu pusstundiņu.
labu apetīti!
14.jūnijs 2017, 10:30 | links