Tās ir medīgas !:) Ieej ribak24.lv. Tur tās rāda, bet vai ir ...
18.februāris 2025, 18:08 | links
mirtins [28.nov]: divrocis [Vakar]: Sven, ko esi jaunu sagatavojis no mānekļiem ?:) Nesēdēs tak uz veco ....?gribēšu patestēt paša uzmeistarotu ekscentriķi ar gumijas zivtiņunu es tur uzķīmiķoju pats kkādu briesmoni, interesee paproveet:))
svens76, 27.novembris 2024, 22:00
Esmu ziemā mēģinājis gumijas, bet kaut kā neiecepīja. Pa kādam asarim dabūju Lielupē uz spāres imitāciju, kaut ko arī Babē izmānīju un kaut kādu mošķi, šķiet uz I.M.P. Bait Breath. Bet bļitka bija efektīvāka. Līdz ar to metu mieru. Varbūt ieskatoties ekrānā kaut ko vairāk sapratīsi, bet man tomēr šķiet, ka gumija ir vaļējam ūdenim
divrocis [Vakar]: Sven, ko esi jaunu sagatavojis no mānekļiem ?:) Nesēdēs tak uz veco ....?gribēšu patestēt paša uzmeistarotu ekscentriķi ar gumijas zivtiņu
Tiltiņa kungs aizvakar pameta mūs...lai viņam vieglas smiltis...tagad viņa bļitkām manā kastītē pavisam cita vērtība
svens76, 27.novembris 2024, 22:26
MT9 [27.nov]: divrocis [18:10]: Sven, ko esi jaunu sagatavojis no mānekļiem ?:) Nesēdēs tak uz veco ....?gribēšu patestēt paša uzmeistarotu ekscentriķi ar gumijas zivtiņuTiltiņa kungs aizvakar pameta mūs...lai viņam vieglas smiltis...tagad viņa bļitkām manā kastītē pavisam cita vērtība
Tiltiņa kungs tev to nepiedos! :P :)
divrocis [18:10]: Sven, ko esi jaunu sagatavojis no mānekļiem ?:) Nesēdēs tak uz veco ....?gribēšu patestēt paša uzmeistarotu ekscentriķi ar gumijas zivtiņu
divrocis [27.nov]: Sven, ko esi jaunu sagatavojis no mānekļiem ?:) Nesēdēs tak uz veco ....?gribēšu patestēt paša uzmeistarotu ekscentriķi ar gumijas zivtiņu
gincchs [20.nov]: svens76 [19:42]: H20 [18:31]: Es pērn 22. novembrī jau copēju, 20. datumos jau bij mīnuos dažas naktis. Šogad šodien tā, tas Drustiešu pusē. Jāpaspēj laiva kalnā uzvilkt. Vai tomēr vēl ne. Pērn tā arī gumijniece palika pie ezera.tagad labākais laiks vēl copei no laivasPilnībā piekrītu, es vispār ceru ledu ieraudzīt tikai pēc Jaunā gada :Dnē, nu ir arī savs šarms ziemas copei, teiksim babes asari mani nu ļoti vilina
svens76 [20.nov]: H20 [18:31]: Es pērn 22. novembrī jau copēju, 20. datumos jau bij mīnuos dažas naktis. Šogad šodien tā, tas Drustiešu pusē. Jāpaspēj laiva kalnā uzvilkt. Vai tomēr vēl ne. Pērn tā arī gumijniece palika pie ezera.tagad labākais laiks vēl copei no laivasPilnībā piekrītu, es vispār ceru ledu ieraudzīt tikai pēc Jaunā gada :D
H20 [20.nov]: Es pērn 22. novembrī jau copēju, 20. datumos jau bij mīnuos dažas naktis. Šogad šodien tā, tas Drustiešu pusē. Jāpaspēj laiva kalnā uzvilkt. Vai tomēr vēl ne. Pērn tā arī gumijniece palika pie ezera.tagad labākais laiks vēl copei no laivas
CAT [19.01.24]: copeetaaja [Vakar]: Es šitā un nekādu problēmu.Jap. Arī 70NM?100 NM pāri, jāskatās tad precīzi