RAPALA

spiningošanas rezultāti ar RAPALA
visiem kuri ir veikalā.
10.septembris 2013, 13:03 | links
 
Vai arī jaunajiem modeļiem, vai tikai vecajiem? Interesē Scatter Rap Crank....
10.septembris 2013, 11:31 | links
 
Hei, spiningotāji veikalā "Rotiņš" visiem Rapalas un Storm vobleriem 30% atlaide.
10.septembris 2013, 09:27 | links
 
rapala minnow spoon kas tur labs ? man ar bija 5 gabali ... nēsu sajūsmā .. aizsargs tāds pašvaks.... krāsa ar neturās pēc 5 kodieniem tik spoža.. kustbīas ir labas ... esu pircis vēl lucky john minnow spoon

vlDream, 6.septembris 2013, 06:39


Mēs ķeram ar tiem mānekļiem, kuriem mēs ticam. Minnow spoon manā kastītē noķluva sen un tā arī nav no tās izmitināts. Mainot ražotni šis tas ir mainījies, bet, ja tā atklāti, ja strādā, alternatīvu neesmu meklējis. Šad tad ir kāds iešķiebis pamēģināt ne Rapala, bet kaut kā labāk pieturos pie pārbaudītām vērtībām. Par mēlīti nesūdzos, par krāsu - viens no labākajiem ir tieši visvairāk apkošļātais. Šogad pamanīju līdakas krāsojumu, tā arī neredzēju, kas kā ar nazi nogrieza. Varbūt man rociņas savādāk līkas un tāpēc šie mānekļi tieši man der.

p.s. Varu pateikties Normark Latvija par iespēju piedalīties testos, priekš sevis sapratu, ka vai nu vobleri nav priekš manis, vai arī jāprasa lai kāds iemāca ar viņiem pareizi strādāt. Iesaku visiem izmantot šo Normark Latvia doto iespēju.
6.septembris 2013, 11:43 | links
 
CL ekspertu sadaļā izlasīju sekojošo:
Atbild NORMARK Latvia - Sveiki, Ja veikalos uz vietas nav pieejami akcijas produkti, palūdziet lai tos Jums pasūta. Visi mūsu sadarbības partneri par akcijām ir informēti.

Ja Jūs interesē tikai pāris vobleri, no personīgās pieredzes, neieteiktu to darīt.

Kad uzdevu šo Normark ieteikto jautājumu, pēc tam man paskaidroja, ka vienu akcijas vobleri (Deep tail dacer, Toll to minnow) no Normark pasūtīt nevar.

Sākotnēji, cenzējot, atbildes doma bija, ja pērku Normark noteikto minimālo pasūtījumu, tad viņi labprāt priekš manis pasūtīšot un pārdošot.
6.septembris 2013, 11:20 | links
 
rapala minnow spoon kas tur labs ? man ar bija 5 gabali ... nēsu sajūsmā .. aizsargs tāds pašvaks.... krāsa ar neturās pēc 5 kodieniem tik spoža.. kustbīas ir labas ... esu pircis vēl lucky john minnow spoon
6.septembris 2013, 06:39 | links
 
akcija ir uz muļķa ķeršanu! kamēr tu skraidi un meklē kur ir pa to tukšo skraidīšanu iznāks dubultā !!! laiks pa tukšo + benzīns ........
6.septembris 2013, 06:30 | links
 
Varbūt Normark var šeit uzrakstīt kuros LV veikalos tiešām var nopirkt tos akcijas voblerus.Lai nav bezjēdzīgi jāmeklē pa visiem veikaliem.
5.septembris 2013, 21:43 | links
 
Jā,Ēsmā arī pārdevējs pasmējās,ka tā akcija laikam ir tikai pašam Normarkam.
5.septembris 2013, 21:17 | links
 
Sanāk samērā smieklīga akcija - akcija ir, bet par to cenu nopirkt var tikai pāris veikalos :-)
Baigā jēga.

-d.
5.septembris 2013, 21:15 | links
 
Vai ir zināms, kad būs Rapalas Balsa Extreme voblera testa rezultāti?
5.septembris 2013, 17:15 | links
 
No Normark akcijām pie mums var iegādāties motorus, eholotus, kātus (arī tos no spec piedāvājuma) , spoles, un arī voblerus.
5.septembris 2013, 14:50 | links
 
gan jau pārdevējs nebija darbā tanī dienā
5.septembris 2013, 11:08 | links
 
gan jau pārdevējs nebija darbā
5.septembris 2013, 11:07 | links
 
Saskāros ar šo pašu Normark akcijas problēmu. Apstaigāju visus trīs Normark sarakstā minētos veikalus akcijas preces meklēdams. Veikalos tik pārdevēji tik smej un neko par tādu akciju nav dzirdējuši. Tas par Daugavpili.
5.septembris 2013, 10:45 | links
 
Hm… pilnībā saprotu Jūsu nostāju. Tikai saskaņā ar atbildi, Normark gadījumā, lai iegādātos akcijas produktu man jābūt informētam par to cik daudz Normark oficiāliem dīleriem no izpārdodamajiem produktiem ir veikalā un kāda viņiem ir pasūtījumu veikšanas kārtība. Ja man šādas informācijas nav atliek zvanīt uz vai skraidīt pa veikaliem, kamēr trāpa uz tādu, kur interesējošā akcija notiek, ja uz to kāds izplatītājs vispār ir pieteicies. Jauki.

Patiesībā, pircēju maz interesē, kas ir informēts vai kā kurš pasūta preces. Pircēju interesē kur var iegādāties interesējošo preci?

Katrā ziņā nevēlos ar Jums kasīties vai mācīt kā jāapkalpo klienti, Jums pašiem to labāk zināt un Jūsu pieredze noteikti pārsniedz manējo. Bonusa jautājums, kā Jums šķiet ko par Normark dzird pircējs, kad ieiet veiklā, kurā akcija nenotiek?
5.septembris 2013, 08:26 | links
 
:)))
4.septembris 2013, 22:24 | links
 
Zvaigzne: Šeit norādītās akcijas tik tiešām ir spēkā un produkti ir nopērkami. Visi Normark oficiālie dīleri ir informēti par šīm akcijām, visa akciju, cenu, atlaižu un atlikumu informācija viņiem ir pieejama, cita lieta ir tā cik daudz viņiem pašiem no izpārdodamajiem produktiem ir veikalā un kāda viņiem ir pasūtījumu veikšanas kārtība.
4.septembris 2013, 22:17 | links
 
Nu smuki tas gan nav no reklāmas licēju puses te es pilnīgi piekrītu it sevišķi kremt varētu tiem kas nav no Rīgas un speciāli uz atlaidi atskrien ...
4.septembris 2013, 16:13 | links
 
atvainojos šausmas gribēju teikt
4.septembris 2013, 15:59 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager