Neprotu bildi ielikt, te links.
https://imgur.com/a/b6DS1AI
https://imgur.com/a/b6DS1AI
21.oktobris 2024, 20:27 | links
JK7 [15.sep]: Kāds var ko pateikt par Feeder concept STORM…tur lietu vai tomēr vairāk domāts, ka lietus laikā var sēdēt zem lietussarga un būt sausam?Drīzāk otrais variants.
JK7 [28.12.23]: Sven - par to westin! Tev bija tāds pats kā tagad soderī atrodama westin W4, viendaļīgs, peldošais?man bija tas melns ar dzeltenu, izmeerru toč neatceros. viņš viendaļīgs, peldošs. neatceros ka būtu baigi izmircis viņā. nunpar ērtumu jau tā , ka katram savas kaprīzes:) tajā laikā mani apmierināja, tagad izvēlīgāks palicis esmu:))
Tu ņēmi vienu izmēru lielāku?
Tur rakstīts: waterproof, windproof!
Varēs ar viņu copēt no laivas arī rudenī? Ērts?:)
svens76 [25.12.23]: bandiiits [9:20]: Jautājums kāds varbūt var ieteikt kādu sakarīgu peldošo kombinezonu gara auguma cilvēkam?Paldies par ieteikumu, būs jāizskata arī šis modelis.
Pats cik izskatīju LV īpašas izvēles nav norfin noteikti nebūs man, jo tur jābūt dūšīgākam.
Kā variantu atradu Remington Lifeguard, vai kādam ir pieredze ar šo kombinezonu?es kādu laiku lietoju westin w4 peldošo kostīmu. biju apmierināts ar to
indi [25.12.23]: bandiiits [9:20]: Jautājums kāds varbūt var ieteikt kādu sakarīgu peldošo kombinezonu gara auguma cilvēkam?viendaļīgs tas bija
Pats cik izskatīju LV īpašas izvēles nav norfin noteikti nebūs man, jo tur jābūt dūšīgākam.
Kā variantu atradu Remington Lifeguard, vai kādam ir pieredze ar šo kombinezonu?es kādu laiku lietoju westin w4 peldošo kostīmu. biju apmierināts ar to
svens76, 25.decembris 2023, 09:33
viendaļīgais vai divdaļīgais ? kurā copētājs veiklāks ielūztot tikt ārā
bandiiits [9:20]: Jautājums kāds varbūt var ieteikt kādu sakarīgu peldošo kombinezonu gara auguma cilvēkam?
svens76, 25.decembris 2023, 09:33
bandiiits [25.12.23]: Jautājums kāds varbūt var ieteikt kādu sakarīgu peldošo kombinezonu gara auguma cilvēkam?es kādu laiku lietoju westin w4 peldošo kostīmu. biju apmierināts ar to
Kā variantu atradu Remington Lifeguard, vai kādam ir pieredze ar šo kombinezonu?
Jā pirms pūššanas bišķi samitrināju, lai nav pleķi. Man kostīms žuva izgriezts uzreiz to aizsargspreju negribējās pūst.
RaimisD, 22.decembris 2023, 20:00
Davis-Di [22.12.23]: Es gan teicu mazgāšanas līdzekli un pēc tam ar pūšamo vēl.Jā pirms pūššanas bišķi samitrināju, lai nav pleķi. Man kostīms žuva izgriezts uzreiz to aizsargspreju negribējās pūst.
Man jauns pūšamais jāmeklē, jo pēdējā reizē man sanāca kaut kā izliet, kā bija paskrūvējies vaļā pat nezinu.
MT9 [22.12.23]: Noteikti jaka būs tīrāka un labāk smaržos, par pārējām tās īpašībām grūti spriest :)Jā, par to grūti spriest.