Virsdrēbes & Peldošās drēbes

Ir kāds jau notestējis Norfin Verity?Baigi patīk tās bikses ar slēgto muguru.Cipars nav mazs, bet izskatās labs.Citādi ar veco Norfin jau paliek kauns staigāt :)...kaut arī kostjūmam nav ne vainas.Varbūt ir kāds cits vissezonieks iesakāms?
6.novembris 2013, 20:45 | links

Jā, Imax es arī pētīju, bet grūti jau saprast cik tur viņš silts. Ja kādam vajag lētu tērpu copei-šis izskatās tiešām labs tic
es kaadu laiku skatiijos uz Imax pusi, bet beigaas nopirku sundridge.

dzhi, 5.novembris 2013, 21:34
6.novembris 2013, 19:50 | links

es kaadu laiku skatiijos uz Imax pusi, bet beigaas nopirku sundridge.
5.novembris 2013, 21:34 | links

Nu nav tik traki kā NG te dramatizē :)))
Viss ir atkarīgs no cilvēka, ir tādi, kas pat dūnu jakās salst :)
Ūkstā būs tad, ja esi dikti salīgs, kas tik kārnam (glamūrīgi slaidam) ir iespējams, visādi citādi ar vešiņu un kādu flīsenīti būs labi līdz kādiem -20*..
5.novembris 2013, 21:33 | links

UrmasIr jau arī tādi tuvāki braucieni 20-40km robežas,uz tuvejo peļķi :) ,kur nomet tik jaku un ir ok.Karoče gan jau sapratat ko ar to domaju.

jenots13, 5.novembris 2013, 20:55

Viss ir bumbās. :))
5.novembris 2013, 21:05 | links

Urmas
Ir jau arī tādi tuvāki braucieni 20-40km robežas,uz tuvejo peļķi :) ,kur nomet tik jaku un ir ok.Karoče gan jau sapratat ko ar to domaju.
5.novembris 2013, 20:55 | links

Oļegs paskaties frabilus vai clamus , arī šis tas labs ir. Sandridžu lietoju jau gadus 7 ir Ok, tajā laikā tas skaitījās akujetj, pie lieliem saliem vajag kaut ko biezāku apakšā un viss notiek, ļoti labi der rudenim un vasarai nakts copēm, taā kā domāju laba izvēle. Esmu arī ziemā iemaucies, viss tur kā rakstīts, par izmēriem Hvz!!!
5.novembris 2013, 20:54 | links

olegsJa tas skaitas tas pats kas dzeltenais seafox tik nosaukums ir sundridhe.Tā arīšķiet ka ir.Tad ņem L izmeru būs ok.Man ir 1,84 un der.Deres ari garakam.Kostims labs,lietu ar tur ļoti labi.Mitrs iekšpuse nepaliek.Neko sliktu šai kostima neredzu.Soreiz NG kungam nepiekritīšu.Lietoju arī ziemā,vēju tur labi,ar termoveļu plano un silto flisa jaku pietiek pilnibā.Tik ieteiktu skatities uz divdaļīgo modeli.Ertāks,auto braucot var novilkt jaku un ja vajag pa "lielam" copes reizē aiziet ar vieglāk bus :)

jenots13, 5.novembris 2013, 20:43

Autiņā braucot, kombinzōnam un zābīšiem ir jābūt bagāžniekā. Vismaz es tā daru. Nav ko mašīnā braucot oriņus sautēt. :)
5.novembris 2013, 20:49 | links

olegs
Ja tas skaitas tas pats kas dzeltenais seafox tik nosaukums ir sundridhe.Tā arīšķiet ka ir.Tad ņem L izmeru būs ok.Man ir 1,84 un der.Deres ari garakam.Kostims labs,lietu ar tur ļoti labi.Mitrs iekšpuse nepaliek.Neko sliktu šai kostima neredzu.
Soreiz NG kungam nepiekritīšu.Lietoju arī ziemā,vēju tur labi,ar termoveļu plano un silto flisa jaku pietiek pilnibā.Tik ieteiktu skatities uz divdaļīgo modeli.Ertāks,auto braucot var novilkt jaku un ja vajag pa "lielam" copes reizē aiziet ar vieglāk bus :)
5.novembris 2013, 20:43 | links

Nu pakaļā Tu būsi ar to kostīmu no interneta, ja laivošanai, tad ok, ja ziemai tad noteikti nē, bet.... Tā ir Tava izvēle :):):)
5.novembris 2013, 20:24 | links

Nolēmu palikt pie Sundridhe crossflow pro peldošā kostīma. Varbūt kāds kas lieto var padalīties kā ir ar izmēriem, jo ņemšu no ebaya. Esmu tievs 189cm,75kg un jāņem vainu M vai L izmērs, kāds varbūt līdzīgas miesas būves cilvēks kas lieto šo kostīmu var palīdzēt ar izmēra izvēli..? Paldies!
5.novembris 2013, 17:09 | links

Mazgājis viņu neesmu tikai ar mitru lupatu .Netur to mitrumu.A -20.* sēdet var.

kazimirs, 5.novembris 2013, 11:20

kungs ir taa ka sis kostiims vcairaak domaats ziemai,kad parasti nav lietus bet ir sniegs,lietum labaak ieteiktu norfin verity.extreme 2 kameer jauns intensiivu lietu tur kadas+- stundas 4 as.locijuma vietaas un vietaas kuras kaut kur esi piespiedis(piem pecpusi sezot),slapjums(no arpuses) cauri izsuuksies atraak.taa kaa megjinam lietot lietas tajos apstakljos kuriem taas ir paredzeetas.pats lietoju so kostiimu un varu bilst tikai pozitiivus vardus,ar nenoziimiigiem sikumiem kuri vareetu buut labaaki:)
5.novembris 2013, 12:45 | links

Mazgājis viņu neesmu tikai ar mitru lupatu .Netur to mitrumu.A -20.* sēdet var.
5.novembris 2013, 11:20 | links

Vai tik nebūs kāda jauka karpa noberzusi savu maigo ādu pret šo nekrietno Norfina tērpu?
5.novembris 2013, 08:11 | links

kas Kazimira kungam licis taa domaat :) ?
5.novembris 2013, 07:54 | links

kazimir, ja nu tā sanācis,nodod ķimiskajā tirišanā, tik bridini, ka membrānaudums.
p.s.
tavai zināšanai- membrānaudums nenozimē -pašattirošs, tā kā ja arī nākošreiz ilgākas sesijas laikā sanāk kāda lielāka vai mazāka šaizite nevel uz ražotāju:)
4.novembris 2013, 18:28 | links

EXTREME 2. Baigais gavno!!!
4.novembris 2013, 17:55 | links

man ir laikam pirmais extreme, šogad iet 3 sezona, liekas ka nav ciparu nekādu aiz nosaukuma.
pa to naudu fantastika. ērts, līdz sīkumiem pārdomāts tērps.
galvenais pārlieku nesasvīst un pavilkt apakšā termoveļu.
tērpu visu gadu var lietot, pag gad peipusā -20 un vējā- pa pirmo. kā paliek siltāks maijā, tā izņem iekšējo jaku un uz priekšu. lieto kuru jaku gribās.
skatos extreme 3, nevar pēc bildēm saprast, kas ar roku galiem, manējam zem delma saīsināts rokas gals, līdz ar to neberžās un netraucē.
jāatcerās, ka tas nav lietus mētelis un ilglaicīgu lietu neturēs.
4.novembris 2013, 17:40 | links

Izvēlē skatos starp extreme 3 un Discovery, it kā extreme 3 ir 3daļīgs utt. Par Discovery var kāds kaut ko pasāstīt?
4.novembris 2013, 16:46 | links

Par Dizainu - nujā, apakša iespējams ir druksu pa platu, gan biksēm, gan jakai. Tas tad ja piekasās motei :) Lai gan šis kostīms tīri vizuāli izskatās vislabāk no visiem norfīniem manuprāt, ja skatamies no hipsteru viedokļa :DD

ā, zinu par ko apsūdzēties -
Man jakai rokām apakšas ir "norīvētas"
ziemā tirinot, sanāk labā roka vislaik abalstīta pret kāju un tur vislaik ir kontakts,rīvējas. Tagad tās vietas tādas, kā pūkainas palikušas, hvz... Toties kostīms ziemā ir "kluss" kā man besīja iepriekšējais , kas grabēja un skanēja aukstumā pārvietojoties.
4.novembris 2013, 16:40 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager