Šamās sver 1kg
20.janvāris 2023, 18:40 | links
daddy_j [20.01.23]: Ir šis, lētāks variants. Bet pagaidām nav izlīdušas nekādas problēmas.Šajā ziņā tur ir čikinieks. Pēc sajūtām uzšūts no vējjakas.
RaimisD, 20.janvāris 2023, 18:11
IMHO brienambiksēm galvenais ir svars.
Ir šis, lētāks variants. Bet pagaidām nav izlīdušas nekādas problēmas.
RaimisD, 20.janvāris 2023, 18:11
Kuha [20.01.23]: Kungi, vai kādam ir pieredze ar šīm brienambiksēm, un ko par tām varat teikt? Paldies jau iepriekš par atbildi!
Brienambikses Norfin PILOT BOOTFOOT.
Re ku noķēru kolēģi, 3 +gadi, nav bijusi vajadzība mainīt, kas vēlas to dara. Ja gribas pa.irsties, uz priekšu.
usis, 20.janvāris 2023, 16:13
usis [20.01.23]: Onyx jakas dažiem kolēģiem kā ikdienas darba jakas, nu reizi sezona mainam, tātad pusgads ikdienas lietošana, domaju plīša jakai ir okŠis labs :D
Onyx jakas dažiem kolēģiem kā ikdienas darba jakas, nu reizi sezona mainam, tātad pusgads ikdienas lietošana, domaju plīša jakai ir ok
usis, 20.janvāris 2023, 13:27
viss ir slikti, esmu svīdis goretexā un salis discovery, kka ar laiku jātiek skaidrībā gan ar izmantošanas apstākļiem, gan veļu, gan olu, kabatu, telefonu izvietošanu, 5 norfini, 4 daiwa, shimano pieredze, varbūt simms der pilnigi visam , dajebkad, jebkur :)
usis, 20.janvāris 2023, 12:43
viss ir slikti, esmu svīdis goretexā un salis discovery, kka ar laiku jātiek skaidrībā gan ar izmantošanas apstākļiem, gan veļu, gan olu, kabatu, telefonu izvietošanu, 5 norfini, 4 daiwa, shimano pieredze, varbūt simms der pilnigi visam , dajebkad, jebkur :)
usis, 20.janvāris 2023, 12:43
tad skrienot vispār kapi olām būtu:))
svens76, 19.janvāris 2023, 22:27
zverkavis [19.01.23]: Ja reiz runājam par Norfin...tad skrienot vispār kapi olām būtu:))
Pērn uz atlaidēm iepirku Pro Dry 3
Uzvilku pāris reizes, cik nu uz copi tiku kad bija tāds laiks, kad vajadzēja lietus kostīmu. tiktāl daudzmaz ok.
Bet - bikšu kabatas tik debīlas, ka nesaprotu, kurš idiots tās projektējis. Kabatas beidzās pie stakles vīles. Ieliec kautko smagāku kabatā. pastaigāt vairs nevari, visu mantību apdauzīsi. Man priekš dīpera ir smagāks telefons ar lielāku bateriju, bikšu kabatās labāk nelikt, trīs soļi un čau. Par pārējo - grūti ko komentēt, maz vēl esmu lietojis. Bet bikšu kabatas nudien debīlas.