Mans komentārs par SEA FOX dzeltenu divdaļīgu kostīmu. Biju nobriedis iegādāties peldošo kostīmu un pat noskatījis, taču vēlāk ierodoties veikalā vēlamā modeļa vairs nebija. Sarūgtinājums liels. Pirku kāds bija - dzeltenais. Otrā dienā jau testēju peipusā pie vēja apt. 12m/s. temp - 10. Bija termoveļa 2 kārtas, taču rezervei uzvilku arī vēl vienu jupķi. `
Mans vērtējums - esmu apmierināts ar pirkumu. Vējš cauri netika, bija arī silti. Ērts un praktisks. Modernās tehnoloģijas ieviesušas savas korekcijas un nav vairs jāvelk 5 kamzoli, pufaika un beigās OZK plašķis lai izturētu spēcīgāku salu un vēju. Par ūdens caurlaidību gan neko pateikt nevaru jo testēts tādos apstākļos vēl naf. Ja kāds man prasītu padomu - es ieteiktu.
Mans vērtējums - esmu apmierināts ar pirkumu. Vējš cauri netika, bija arī silti. Ērts un praktisks. Modernās tehnoloģijas ieviesušas savas korekcijas un nav vairs jāvelk 5 kamzoli, pufaika un beigās OZK plašķis lai izturētu spēcīgāku salu un vēju. Par ūdens caurlaidību gan neko pateikt nevaru jo testēts tādos apstākļos vēl naf. Ja kāds man prasītu padomu - es ieteiktu.
9.marts 2011, 16:51 | links