Brekši

kaat, atbrauc šurp! Baig gribās tev pa dibenu iespert, ledus smeļamo kaisiņu iesprauzt starp vaigiem!!! :)))
Labrīt, defektīvais! :d
22.marts 2010, 11:34 | links
 
Malēniet, tu no Alūksnes esi?
Kur i, tā upekaka
22.marts 2010, 11:25 | links
 
Vakar, pēc Breksīša un Mankifeisa ciemošanās, es atradu iemeslu, nebraukt uz copi! Motilis nebija tā izmēra un muškāpuri nebij tā baltuma! :) A, kolega aizbrauca...15 minūtes, svaigā āliņģi div copes. Atvelk līdz augšai, ieskatās viens otram acīs un....un tikko aizbizoja uz bodi pēc gafa!
Es...es kotlešu masu gatavoju un....:)
22.marts 2010, 11:18 | links
 
ZG, tā taisnība ka pagājušās nedēļas beigās daži pa pilnām kastēm ar lielajiem pievilkuši? :))
Daddy, uz Alūksnes ezera ledus vēl ilgi varēs sēdēt ;)
22.marts 2010, 11:02 | links
 
ZG
iekaisi, iekaisi pirmdienas rītā sāli brūcēs...nez vai līdz brīvdienām noturēsies tāds ledus, lai virsū tiktu... :((
22.marts 2010, 10:56 | links
 
Upeskaktā, lielie sakustējušie! :)
22.marts 2010, 10:50 | links
 
tā jau arī būs, ka meļeņka... i paiģom... :)) tipisks cenzētais video, ko rādīt sievām... :))
22.marts 2010, 10:28 | links
 
Pēdējais teiciens bija priekš viņiem vislabākais
22.marts 2010, 09:52 | links
 
nujaaa..shitaa jau var aizrauties,un vienaa dienaa ar visu telti uz grunti noiet:)))))))))))))))))))))))))
22.marts 2010, 09:51 | links
 
Tiem kuri uz lielajiem brekšiem taisās sēdēt,tā Tjumeņā vīri iekārtojas
22.marts 2010, 09:45 | links
 
Es daru tā: visus, mazus, lielākus kā mazus un vidējus notīru. tad, mazā sālsūdeni ar lauru lapām un pipariem pavāru 10 minūtes. Atdzesēju. Ar galda dalšiņas palīdzību atdalu gaļu no ribām, spurām, mugurkaula. Samaļu kopā ar sīpolu, ķiploku, speķi(nedaudz). Piešauju klāt olas, smalkos piprus, drusku specijas. Taisu viendabīgu mīklu. Veidoju plācenīšus un cepu brūnus. Super, ļoti garšīgi, arī auksti! Labu apetīti! :)
16.marts 2010, 21:35 | links
 
Nu jūs čaļi laižat. Breksis ir ļoti garšīgs, un asakas nekādas. Visas ir lielas un viegli atrodamas. Gan cepts veselā gabalā līdz brūniem kraukšķigiem sāniņiem, gan kūpināts ļoti garšigs.
16.marts 2010, 20:51 | links
 
Paskatat manaa profilaa, pie bildeem un sapratiisiet ko dara ar brekshiem :)
16.marts 2010, 20:40 | links
 
arī žāvētam puskilo pusbreksim nav ne vainas, manējie noēd... :)))
16.marts 2010, 17:30 | links
 
Vienreiz muļķa prātā uztaisīju, ēdiet paši :)) Gaumes lieta, kūpināts jau arī skaitās labs ...
16.marts 2010, 16:48 | links
 
gulbis37
tādus virs 1.5 kg jau var arī ēst, tiem jau asakas ir labi sataustāmas un nav nevainas. bet tiem mazajiem laikam labākā vieta ir kotletēs un voblās :)
16.marts 2010, 16:40 | links
 
Var kārtīgi izsautēt asakas nemanīsi, var kaltēt, nu gaumes lieta, man arī ne īpaši...
16.marts 2010, 16:34 | links
 
vellos,ko ar to breksi iisti dariit,tur tak asaku kaa skaidas....
16.marts 2010, 16:32 | links
 
es ezara ne tikai 3kg vilku uz donkam bij pa 4 un 5 kg! :)
16.marts 2010, 16:29 | links
 
Hahaa,Daugava IR zivis,un ka vel...Mans breksis D-avaa 3,2 kg uz grunteni :)
16.marts 2010, 16:07 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager