Brekši

Sienāzi, Pils aptiekās
25.augusts 2010, 10:12 | links
 
Par to čiploku, vai ir kur nopērkama ķiploku eļļa ?
25.augusts 2010, 09:46 | links
 
nu nez, vai nav vienkāršāk uzvārīt makaronus un tad iebērt samaltās auzupārslās? smarža jau būs ļoti līdzīga, varbūt, ka ne tik intensīva + vēl var piešaut visādas labas lietas, kakao, vai vaniļu vaī čiploku. Makarons jau baigi sasūc visus aromātus.
25.augusts 2010, 09:24 | links
 
auzu pārslas var sagatavot likšanai uz āķa, pats neesmu mēģinājis, bet esmu redzējis gatavas, turās uz āķa labi, auzu pārslas mitrina, liek zem sloga u.t.t., precīzāk tehnoloģiju nepateikšu, bet vispār veči tās gatavo
25.augusts 2010, 08:43 | links
 
ja liktu zemesriekstu uz mata, no tā paša Snikera, un barībā iejauktu smalki samaltus gauzdētus riekstus, būtu ok :)
24.augusts 2010, 22:22 | links
 
eergli - gan jau ir kāds kellog's batoniņš šokolādē.
varbūt var kā boilu izmantot?
;)
24.augusts 2010, 22:17 | links
 
man nav ne jausmas, kā Tu Jaņķeli, gatavojies dabūt uz āķa auzupārslas un vēl šokolādi. Iebarošanai protams, attiecīgi sagatavojot var izmantot, bet tad arī jāsaprot, kā to šokolādi dabūt auzupārslās, ja atraktora veidā, vai nav ērtāk nopirkt 1kg gatavās barības?
Uz āķa domāju joprojām labs ir makarons, bet arī par slieku un baltajiem jau sāk parādīties brekšiem interese.
24.augusts 2010, 22:13 | links
 
sweiki, es taa dzirdejo no viena dzeka ka breksis labi nem uz auzu parslaam+sokoladi, bet nezinu vai taa ir. ja kads zin kautko tad ludzu pasakat vai taa vareetu buut vai nee.
24.augusts 2010, 18:50 | links
 
Nu tā akurātie vācieši baro ar zemi un māliem+tikai motiļi.Viņiem pat zemi maisos pārdod-neies jau rakt!Štekeri jau var aizstāt ar citu veidu un nepilnās 10min. samērā daudz parādīja,pat breksi izvilkt paspēja.
22.augusts 2010, 15:16 | links
 
NU labi Daugava ar ir tuvumā :D :D :D :P
21.augusts 2010, 11:19 | links
 
ja tuvumā būtu Daugava , varētu tev ko ieteikt, bet tā nav nekādu variantu:))
21.augusts 2010, 11:15 | links
 
Pastāstiet kur man tagad Ogres tuvumā aizlaist noķert kādu breksīti .... lai var sakūpināt :)
21.augusts 2010, 11:12 | links
 
Zvanīju tikko kolegam, no rīta sēž, brekšu nav, Lielupe vēl klusē.
Iespējams bik jāpagaida, straujais temper kritums dara savu, bet laikam vajag aklimatizāciju.
20.augusts 2010, 09:46 | links
 
jaa emont izskatas ka visu laiku cope pec sadas metodes atskir kurs plicis, kurs breksis :D paldies visiem kuri palidzeja ar breksa un plica atskirsanu :)
19.augusts 2010, 17:18 | links
 
emont, no kurienes tik padziļinātas zināšanas? Izklausās pēc tavas personīgās pieredzes.
19.augusts 2010, 17:07 | links
 
Bums , piezvejā biji, ko noķēri ?
19.augusts 2010, 17:02 | links
 

Plicis Spuras var būt rozā krāsā parasti nav lielāki par 700 gr

Breksis, Plaudis
19.augusts 2010, 16:58 | links
 
viens jau ir tik tālu gājis.....,bet parasti jau zivis makšķerē!!:(:(
19.augusts 2010, 16:47 | links
 
Ja runā kā atšķirt plici no brekša, tas taču elementāri....plicim ir divas rindas zobu,bet breksim viena.....iedod aiz vaiga vienam,tad otram no kura ātrāk beidz tas plicis.....
19.augusts 2010, 14:47 | links
 
Hmm it kā jau laika maiņa nav labas copes garants! Biku lai nostabilizējas, tad gan kofers ar diviem rokturiem varētu pieteikties!
19.augusts 2010, 14:06 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager