Brekši

vairaak rupjas frakcijas vajaga,lai Tu parādi normālam breksim ka reku ir tavs galds kuru Tu uzklāji,nevis putekļus sūkāt uz grunts viņam liec...
9.jūlijs 2010, 12:44 | links
 
skaidrs, nākamreiz likšu uzsveru uz makaroniem, citād nevienu breksi neesmu izvilces šogad daugavā tik pličus...
9.jūlijs 2010, 11:22 | links
 
eerglis
neber jau kg klāt.pieber saujiņu un viss būs bumbās!:)
9.jūlijs 2010, 10:21 | links
 
no tiem makaroniem viņi nesaēdas baihgi ātri? makaroni tak barojoši...
9.jūlijs 2010, 10:17 | links
 
ja uz aakja tad arii bariibaa
9.jūlijs 2010, 10:14 | links
 
Jūs makaronus barībā berat klāt?
9.jūlijs 2010, 09:34 | links
 
Viens no copmaņiem te foruma kautkur rakstiija,ka taisa barību no dažnedažādiem graudaugiem (putra) upē derēs,nekas tur nesaskābs jo upes cik zinu garas bezmala un gala un zivis tur nestaav uz vietas vienas un taas pašas...nu un to putru taisa taadu,ka gatavojot viņu grūti paliek maisiit un liidzarto zivij ir čakarīgāk dabūt tos graudu kumosus,var dabuut,bet čakarīgi un tas notur zivi un vilina veel un veel klaat,un nau nekaadas maltaas siiko daļiņu barības kuras vilinaatu un tureetu siiko pie bariibas
9.jūlijs 2010, 02:38 | links
 
http://vimeo.com/10549461 tā smuki parāda brekkšukus
9.jūlijs 2010, 01:54 | links
 
jo mazaa zivs jau vienmeer mums lomos ira tikai taapeec ka mees visus tos maltos cepumus kas ira zivs bariibaa orginaalajaa un visi tie gruadu mizinjas,tas viss piesaista siiko zivi,a ja buus rupjaakas frakcijas,tad mazaa pienaaks kaa saka paostiis,sapratiis ka mutee vinjai tas neieliidiis,objekts paliks neinteresants un peldees prom...rupjaaks frakcijas bariibas straadaas ljoti labi,lielo zivi noķersi poljubomu,bet tikai jaagaida buus kameer zivs pienaaks,vinja pienaaks,tikai kad vot tas ir cits jautaajums...
9.jūlijs 2010, 00:34 | links
 
ARCHA...ja tā padomā,ja barība būs maltā veidā,bet zivs bariibas arii ira parasti maltos veidos...tad siikaa neizbeegami pienaaks...es te pie raudaam puikiem pajautaaju ko likt klāt pie bariibas lai tieši aizsdzītu prom sīkumus (raudas) bet patiesībā lai noķertu lielu zivi,vaig tomēr dot rupjākas frakcijas diezgan daudz, bet reti.Daudz rupjas frakcijas,bet reti pasniegt uz galda,lai nau taa ka samet bezmazvai pilnu spaini,zivs lielaa atēdas un aiziet...vai piešķilt klāt malumus vai to pasu zivs bariibu,bet tikai nedaudz kaa saistvielu lielajaam bariibas daljaam un lai mazaa arii tur zivtiņa ir,bet nepaarforseet ar smalko bariibu lai siikaas nesaak tur hajot zem uudens.
9.jūlijs 2010, 00:30 | links
 
Kā ir ar kukurūzu pārslu un saulespuķu sēklu spraukumu pievienošanu? nesanāks baigi daudz sīkzivis?
9.jūlijs 2010, 00:09 | links
 
Oi, Lāsīte!:))))
Kas tie par 6,23kg?
8.jūlijs 2010, 23:14 | links
 
Boroda, Lāsītē Vecrīgā, 80o beigās. Uz ko? Nezinu...
:DD
8.jūlijs 2010, 23:08 | links
 
Kur? Kad? Uz ko?:))
Laikam jāpaņem vēsais no ledusskapja un jāgremdējas patīkamās nostalģiskās atmiņās:)))
8.jūlijs 2010, 23:06 | links
 
nez, taisnība par 6.23kg.?
8.jūlijs 2010, 23:01 | links
 
Aha. Ar putukrējuma karoti un rīvētu šokolādi virsū.
:)))
8.jūlijs 2010, 23:00 | links
 
Oi, Viepli, Tu man studenta gadus atmiņā atsauci:))) Tas gan bij labais!:))))
8.jūlijs 2010, 22:57 | links
 
Boroda... Vana Tallinn ar šampi.
:DD
8.jūlijs 2010, 22:54 | links
 
olu liķieris...pirmaamkaartaam olbaltumvielas,krāsa un visaadi taadi efekti defekti :D vajaga kautko paproveet.
8.jūlijs 2010, 22:52 | links
 
Saldus šampjus gan nelietoju, nezinu. Bet ir taču vesela rinda dažādu liķierīšu:))))))))
8.jūlijs 2010, 22:49 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager