Un Gintsgg varbūt nelien laucinjaa kurš Tev ir sveš, tas ir ķer un atlaid lauciņš. Tu esi kampejs visu mūžu un tāds ari paliksi.
14.aprīlis 2017, 20:09 | links
Gintsgg kā parasti kaut ko nīst. Klasisks vecās skolas copmanis. Ar tādiem ir bezjēdzīga diskusija, jo viniem tā domāšana ir iestādīta līdz mūža beigām.
Tagad ir jauni laiki un par zivju resursu ir jādomā savādāk.
Jurcik, 14.aprīlis 2017, 12:44
Jā jau viņas saudzīgi kāds atlaistu , vajag taču izvārtīt pa zālēm , pa smiltīm , tas stundu gara fotosesija , bet kas var būt par atlaišanu bez filmēšanas , nu tad vēl stundu jāfilmē , tad vēl stundu jābučo un citādi erotiski jāmaigojās un tad nu beigtais nabag līķītis tiek iesviests atpakaļ ūdenī , nemaz nerunājot par saplēstām žaunām , izrautām iekšām un saplēstu muti . Nesaku ka visi tā dara , ir jau arī tādi kas patiešām saudzīgi atlaiž neizceļot zivi no ūdens ārā un pat nepieskaroties viņai , bet cit tad tādu ir ? Paskatoties šeit pat ieliktos atlaidēju video un bildes , es esmu kļuvis par atlaidēju nīdēju . Man ir sava pārliecība , jā patiešām rūp tās foreles , tad neaiztiec viņas , ko es jau arī daru gandrīz 15 gadus , bet atlaidējus uzskatu par tādiem , kuri cieš no uzmanības trūkuma . Es uzskatu ka , jā ķer to zivi , tad ķer tikai tik cik tev vajag paturēšanai , bet jā nevajag , vai vairāk nevajag , tad liec to zivi mierā , nevajag lieku reizi to zivi traumēt .
gintsgg, 14.aprīlis 2017, 10:07
SULLA!! Atlaid līdaciņu un tā tev aprij neskaitāmas forelītes..Tas ir normāli?? Nemet krūmos,bet aiznes kaut kaķim..Līdakai ir savas vietas kur dzīvot ..Foreļupēs tai nav jābūt..Savos posmos to sērgu esmu gandrīz izskāvis un regulāri katru gadu paliek lielākas foreles,virs 50cm..
dziva, 13.aprīlis 2017, 14:32
Basks, vai tad tiešām grūti atbildēt uz to kādā veidā ar šo diskusiju vēlējies sasniegt to mērķi, kas bija par pamatu tās uzsākšanai?
Marfim, 12.aprīlis 2017, 19:57
Basks, vai tad tiešām grūti atbildēt uz to kādā veidā ar šo diskusiju vēlējies sasniegt to mērķi, kas bija par pamatu tās uzsākšanai?
Marfim, 12.aprīlis 2017, 19:57
Tavs sarkasms, pret citiem makšķerēšanas veidiem, tā vien laužas uz āru. Nu ja Tu ir forepists. Augstākā kasta.
perfs, 13.aprīlis 2017, 13:58