Jā, vajag atlaizst, un atlaizst vajag okejānā.
Makatanav, 8.februāris 2018, 14:03
Plēsīgais tak nomierinies,ej un makšķerē tikai tad kad gribās ēst un viss būs kārtībā! :)
waffenss88, 8.februāris 2018, 14:16
Waffenss ;) es tā arī daru ! Bet aug mazbērni un gribās lai arī viņiem kas paliek !
Jo !
Salidzini , es normāls copmanis aizejot uz copi paņēmu tik cik vajag pārtikas programmai , un pārējās dzīvo dieva mierā !
Bet onkulis ar perversam nobīdem , ķer un met atpakaļ ! Ķer un met atpakaļ ! Nerēķinoties ar to cik aiziet bojā , cik pārstāj nārstot , cik tiek novārdzinātas un nonāk kormoranu un nekam nederīgu ūdensžurku barības bāze !
plesigais, 8.februāris 2018, 14:33
Nu bet par ko iet runa,tik cik es pa šiem gadiem esmu paturējis zivju,noteikti Tu apēdis esi pa pāris kg vairāk par mani,atlaidis esmu daudz, tas tiesa,arī pakaifojis-atzīstu! PAgaidām,pa manām takām staigātajām zivju ir pietiekami,jo atlaižu pareizi un ātri,ja saprotu,ka zivs neizdzīvos,tad protams paturu,bet tie ir max 2% no tā ko noķeru! Un šaubos,ka Tu no procesa negūsti prieku! Ja tā tad man pat grūti iedomāties kapēc tu ej makšķerēt,man medības nepatīk,bet gaļa garšõ,es medīt neeju,tik cik man vajag nopērku veikalā,,iesaku arī TEv,un vispār ja cope nav tava,,tad šīs forums galīgi nav priekš tevis! Nezinu gan cik perverss tu esi,par to es nemāku spriest,es parasti ķerot perversas lietas nedomāju,,drīzāk, analizēju,posmu,konkrētu vietu uz kā un kapēc tieši tur ppieķērās!!