Foreles

CL jūnija numurā-sadaļa 15.gada zivs, ievietota strauta forele ar izmēru 48cm! Sīkums, bet apkaunojoši no žurnāla redakcijas puses:-)
5.jūnijs 2015, 10:37 | links

Kas ir labākais no spiningiem ar testu līdz gramiem 3 -4
3.jūnijs 2015, 23:08 | links

Za ribalku! :)
3.jūnijs 2015, 21:50 | links

Toni teikšu tā, dažbrīd tirpa rokas un pat gribējās kaadam iedot kaatu, lai biku pavelk kameer atpuushos.
Turamies un nelamaajamies, hou!
3.jūnijs 2015, 11:19 | links

Sapratu...:D
Robčik,vai tiešām tikai atpūsties sanāca? :)
2.jūnijs 2015, 23:27 | links

Ir taču forši copējot atpūsties. :)
2.jūnijs 2015, 23:24 | links

Tūliņ Robčiks rādīs tās smukās 'Wild' zivis ar sārtajiem vēderiem...:)
2.jūnijs 2015, 23:22 | links

Manos ezeros ledus nav.
Negaršīgi mākslīgi modificētās zivis esmu atēdies,tagad spiedīšu uz maigajiem un ekaloģiski tīrajiem līdaķiem...:)
2.jūnijs 2015, 23:14 | links

Viedais Toni,vai Tu esi pārliecināts ka Robčiks tikai Ventā čer pālijas?
2.jūnijs 2015, 23:05 | links

Anton, man skauž , ka netieku biežak uz to krāšno un bagāto zemi. Visiem labu laiku , un ne asakas.
2.jūnijs 2015, 22:51 | links

Uz maniem vēl ir ledus :D
2.jūnijs 2015, 21:57 | links

Toni vakar atbraucu no Zviedriem, uz dažiem mērķa ezeriem ēnas pusē vēl ledus.
2.jūnijs 2015, 21:12 | links

seedoo,
mans līdz Jāņiem divreiz paspēs kādu vārdiņu iemest:) Aš pēcpuse sāk niezēt, kā gribas skaidu atkal noņemt...:D
Rīt atkal prom,gaidiet svaigas ziņas no Vilhelmīnes.
Uhhh..,kā Urmaasam atkal neskauž...:DDD
2.jūnijs 2015, 20:21 | links

Arī es pēc Jāniem prom un uz tādiem laukiem kur jūs noteikti SE nesat bijuši, protams kādu vārdiņu ar iemetīšu-Pāliju spečokiem ;)
p.s. galvenais sūdus aiz sevīm savākt! Ne asakas.
2.jūnijs 2015, 19:31 | links

Kaut kad Plieņupē noķēru no turpat netālu esošā dīķa pamukušu pāliju, gaļas košā krāsa pārsteidza,centrāltirgus Norvēģijas laši košumā atpaliek.
2.jūnijs 2015, 18:24 | links

Ko te strīdēties, kam copē prieku sagādā ērti un ātri piecirst ar gaļu pilnu saldētavu, tas izmanto Toņa pakalpojumus :) bet kas meklē piedzīvojumus un neskartu dabu, tas brauc ar Māri. A man tepat labi, tāpat nepaspēju apmeklēt visas interesējošās LV upes.
2.jūnijs 2015, 18:20 | links

Pālijas tiek audzētas aizvien lielākos daudzumos,jo viņas atzītas par visaugstvērtīgākajām no lašu dzimtas.Zviedros iztīrīta pālija maksā gandrīz 30 eiro/kg.Pie mumsīm ,cik zināms, mākslīgi audzē un laiž ezeros i zandartus,i foreles,i līdakas un neviens nesūdzas par to garšas īpašībām....:)
2.jūnijs 2015, 17:55 | links

Par Zviedriju neatradu bett......
http://promiwa.bior.gov.lv/index.php?id=397&top=0
Tātad pālijas tomēr tiek audzētas tāpat kā varavīksnenes uc "zvēri". :)
2.jūnijs 2015, 08:02 | links

Māri,esmu mierīgs kā pitons:),jo zinu ,ka tās zivis ķerā ezerā es ķeru nav audzētas inkubatoros.Un visas galnu upītes ietek to pakājē esošajos ezeros,tā kā ekoloģija tā pati.
Paņem līdzi Robčiku,viņš liels spečuks....:)
2.jūnijs 2015, 07:50 | links

...jā, un vēl - es nemaz nenoliegšu faktu, ka, iespējams, izmantošu Tavus pakalpojumus, lai mierīgi ar sievu un bērniem noķertu pāliju :)
1.jūnijs 2015, 22:29 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager