Foreles

Būs man jāpasūta pie Tevis ar viens :)
31.janvāris 2013, 13:31 | links

taa 2 nedēļu darba un mans tikliņš gatavs, top vēl daži, bet ir radusies problēma - pats tīkliņš.
savam izmantoju odu tīklu, bet pieļauju ka varētu viņš būt par švaku. kāds zin kur var nopirkt kādu sakarīgāku?

buratsjs, 31.janvāris 2013, 13:06

http://postimage.org/image/wusngw3e3/

http://postimage.org/image/qraflilhl/
31.janvāris 2013, 13:12 | links

taa 2 nedēļu darba un mans tikliņš gatavs, top vēl daži, bet ir radusies problēma - pats tīkliņš.
savam izmantoju odu tīklu, bet pieļauju ka varētu viņš būt par švaku. kāds zin kur var nopirkt kādu sakarīgāku?
31.janvāris 2013, 13:06 | links

Tieši tā, nav ko pārcensties ar super duper inventāru sākumā. Laika gaitā sapratīsi, kas tev piemērots.
Čoms uzsākot aktīvas copes gaitas, eksperimentālā kārtā gribēja iemēģināt foreļu copi, jo upe bija netālu no mājām. Viņa aprīkojums var likties dīvains - Salmo Taifūna kāts (40-80 vai līdzīgs), 0,28 pītā aukla un mazie rotiņi, bet tomēr vienalga kādu brīdi ķēra un pat ko noķēra ar. Protams, pēc tam viņš aprīkojumu nomainīja uz daudz smalkāku, bet tā doma ir tāda - arī ar tādu var ķert.

Ja iesācējam ir kāds asaru kāts, tad droši uz priekšu. Secinājumi nāks ar laiku.
31.janvāris 2013, 09:57 | links

Kāti un spoles neķer zivis! Zivis ķer copmans! Copes inventāra pienākums ir novadīt emocijas un adrenalīnu no zivs caur auklu, kātu, spoli līiiiidz copmanim :)
Arī ar lazdu var veiksmīgi copēt! :) Tāpēc šie jautājumi par inventāru nav īsti korekti - vienam māte - citam meita; a viens ņem abas :D Jāiet un jāčamda :)
31.janvāris 2013, 09:41 | links

+1 Bleiers
31.janvāris 2013, 05:06 | links

nu cik var ņemties ar to kātu tēmu..pareizi shmidzis raxta,ka jāatrod katram savs kāts..katram savas prioritates..tas pats ar spolēm jopcik..cita lieta,ja prasiibas augstas un nepieciešamība kautkam īpašam..ja nejēgam iedosi smalkākos rīkus,tad jēga no ta nekāda..tikuntā visu sapisīs līdz upej netiekot,turpat pieredzējis forelists ar slotas kātu tix pie loma. Tāpat ir vietas,kur pie foreles ir rāpus jāpielien un ir vietas,kur zivs nebaidās no trokšņa..cik zinu sakarīgus forelistus..visi līdz saviem instrumentiem un iemaņām nonākuši tikai experimentējot un nav citu variantu..ja ir tad taa ir tikai sakritiiba vai haļava.Viss ir ļoti vienkārši..nevajag neko sarežģīt..jāstrādā pie tā
p.s. aizmirsu piebilst..vēl svarīgi ir ,lai galva būtu uz pleciem..:D
31.janvāris 2013, 03:55 | links

>ediijs
ņem dārgāku, spriežot pēc šeit valdošajiem vējiem, forele palūrēs, ka tikai pa Ls 80 un neņems... :).

Bet būtībā es nesaprotu šos jautājumus, kādu ņemt? Forelēm visi kāti ir labi, ja tu līdz viņai vari nogādāt rotiņu vai mazo voblerīti. Pastaigā pa veikaliem patausti, pavicini un izvēlies, cik stingrs un kāds tev labāk patīk. Galvenais jau lai tev vinš ir parocīgs un tu vari precīzi iemest...
31.janvāris 2013, 00:25 | links

Šis kāts arī ir labs forelēm-MAJOR CRAFT SLICER SS-692l ??
30.janvāris 2013, 21:10 | links

Gaujimiek,spriezot ka tu katus lauz ta pat ka semushkas skaldi,tad nem nu saliekjiti.I spiningot varesi,i grunteni iemest, i vel parvadajot salaust nevaresi,jo bus sabidits. Un cena pienemama.
30.janvāris 2013, 19:56 | links

..čaļi! Gan asariem, gan forelēm - variet nopirkt arī ULTRA LIGHT spininga kātu (parasti pāris varianti ir uz vietas) Daugavpils ielā 51. Es nopirku pirms pāris gadiem kā rezerves kātiņu savam dārgajam Cormoran Black star. Ir ļoooti normāls un maksā 8-14 latus! ..spoles arī tur ir...var šo to normālu izvēlēties. Lūdzu! Īpaši tiem, kuri nezināja :)
30.janvāris 2013, 18:49 | links

Un jēga pirkt 20 reizes ļumekli pa 30ls, ja var vienreiz nopirkt kātu pa tiem pašiem 60-80-100ls un dragāt pus mūžu!? Un nē, nelūzt viņi tik viegli kā Tu iedomājies.
30.janvāris 2013, 18:38 | links

neesmu profiņš, bet paņēmu šo-
http://eboat.lv/lv/makskeresanai/kati/shimano/spiningi/shimano-forcemaster-ax-spinings

tests 3-14g,labāks kā mans vecais toč būs:)
30.janvāris 2013, 18:05 | links

roolizs-nemuldos ;D 100ls varētu sakrāt ,bet negribu/nevajag man tik dārgu kātu tpēc max 30ls ,kuri man pagaidām smuki stāv atlikti jaunam kātam...
p.s.Paldies visiem par pālīdzību katu sakarā ,gan jau kko sev atradīshu līdz vasarai..:)
30.janvāris 2013, 17:03 | links

Vīri, ja nu kādam interesē - Goldfiošā Major Craft Crostage kātiem līdz ritdienai ir -40% atlaide, nekas daudz vairs nav palicis pāri, bet pieņemu, ka kāds kaut ko savai gaumei varētu atrast. Gaujiniek, skaidrs ka šis nav tev adresēts... Lai veicās kātu medībās. :)
30.janvāris 2013, 15:35 | links

Gaujiniek,kaut ko Tu te muldies!:DD
Reku viens no Taviem iepriekšējiem postiem-"Jaunam kātam naudas nav...ja nu vienīgi max 30ls..."
30.janvāris 2013, 15:27 | links

EKA ,ja es būtu uzmanīgāks ,varētu jau arī pirkt kko ap 100ls ,bet pagaidām neko tādu negribās/navajag...
Skatīshos kko tuvāk vasarai vrbūt kādas akcijas parādīsies.
30.janvāris 2013, 13:45 | links

Tad es atvainojos, ka iejaucos ar savu komentāru. Pērciet Catanas.
30.janvāris 2013, 13:43 | links

_EKA te bija runa par 25-35 ls vērtiem kātiem, pa 100ls var labu kātu var dabūt bez īpašas piepūles.
30.janvāris 2013, 11:57 | links

Līdz 100 Ls labs variants ir MC Nextino stream category 662L vai 722L.
30.janvāris 2013, 09:55 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager