Es iesaku vispār nelietot tīkliņu un foreli atbrīvot neizņemot no ūdens un neaizskart ar rokām.Man piemēram sanāk tikai pāris reizes sezonā paņemt zivi rokās lai atlaisu :)
Tur ir pieejami dažādu variantu kaprona linumi. Kas zina, varbūt būs arī tev noderīgais.
Katalogs internetā tāds dieva dots, labāk piezvani un konkretizē savu vēlmi.
sveiki, vai kads lūdzu varētu pateikt kur Latvijā var iegādāties tīklu(smalko, silokona) priekš zivju uztveramā tīkliņa.
varbūt kādam ir kads kuru var pardot vai kā savādāk.
paldies.
Ar tādu dziļumu tev neslāps nekas neatkarīgi no caurteces :)
Foreles jau vari laist, taču... lai kaut ko prātīgu noķertu, jāsalaiž baisie apjomi. Ja vairotos, būtu cita lieta, bet nevairosies. Varavīksnenes Latvijā savvaļā vispār nevairojoties (pat upēs), strautenei arī vajag upīti.
Vari painteresēties par pālijām. Tās, kas angliski saucas "brook trout" it kā dīķos vairojoties, ja nodrošināti labi apstākļi. Iemet aci internetā, varbūt ko jēdzīgu atradīsi...
man ir 17ha ezers, dziļums vietaam sasniedz 17m, vidēji 6-7m, ūdens dzidrība ideāla, BET izņemot grāvjus nav caurteces ... zivis nekad nav slāpušas, tāpēc iedomājos par forelēm ... gribu zināt varbūt kādam ir bijusi pieredze - ir jēga, dzīvis vai nē, kādas sugas var laist, vai vispār var? nu kkā tā, būšu pateicīgs par jebkuru info :)