Foreles

es uz viņiem noķeru foreles katru dienu! :) Man pat gribās teikt, ka krasojums ir Kosadakam izdevies labāks, kā ZipBaits. Laikam jau krievi zin, kādas krāsas vajag eiropai un ir šķībacainajiem nodevuši pareizas instrukcijas :)
10.septembris 2012, 19:44 | links

Skaidrs ;) lkaim būs man ar jāpaņem...
Bet kkas tos voblerus vispār centās paņemt? :)
10.septembris 2012, 19:29 | links

Bandito-vēlāk lūdzu iemet forumā atskaiti ,kad būsi paprovējis :)

Gaujinieks, 7.septembris 2012, 17:04

Vakar, izrāvos uz 1/2stundu, lai iemēģinātu abas Kosadakas! Man ir IONxs (35mm, peldošs arī ar visu mikropavadu) un JIGMinnow (55mm, lēni grimstošs). Abi rudulīša krāsā.
Abi smuki kustās un ļoti viegli tvičojās. Mazāko ļoti forši pamēģināju palaist pa straumi līdz foršai vietai un tad vilkt. Izdodās. Vēl smuki to laist nedaudz lēnāk par straumi, bremzēt un tad tas lēnām strādā un laižas pa straumi.

ar 0,09 pīto aizmest 20m var. Bet mazākais 60% no gadījumiem ar āķiem ķērās aiz auklas! :( Nezinu - vai nu rokas šķības, jeb kas cits! Nopietnāk ietestēšu un došu ziņu.
10.septembris 2012, 09:25 | links

Sveicināti ;)
Es te lēnā garā komplektēju jaunu spiningu foreļcopei nākamajam gadam un vēlējos uzzināt jūsu viedokli par Mitchell spolēm? doma ņemt - Mitchell Mag Premier. Ir vērts?
9.septembris 2012, 05:57 | links

Nārsts visticamāk būs pēc pirmajām nopitnajam salnām. Domāju, ka Tu vari demontēt šīs būves un nepieciešamības gadijuma atkartot šo akciju, jo pēc pieredzes varu teikt, ka tas nav īpaši smags darbs :)
9.septembris 2012, 00:40 | links

Laikam rītdien jāaiziet uz Alatām! :)
8.septembris 2012, 23:08 | links

Es domāju, ka zivis to pat nejustu.
8.septembris 2012, 22:51 | links

Nu tad iešu uz septembra beigām, varbūt oktobra sākumā? - lai ir lielāka drošība, baigās ilūzijas jau nav, ka nepaspēs uzcet ko vietā, normāls dambis pāri visai upei bija uzcelts nedēļas laikā, tagad izdzīti jaunie bebri un tie nu plosās pa jauniem spotiem. Laikam nebūtu vēlams paraut vaļā dambi nārsta laikā ne? Kā var prognozēt kad tas nārsts sāksies, jābūt kādai noteiktai ūdens temperatūrai, līmenim?
8.septembris 2012, 22:37 | links

ja nojauksi tagad bebri visreālāk neko sakarīgu līdz ziemai neizveidos un daļa aizvāksies uz kādu lielāku upi. Foreļu nārstu tu atvieglosi nopietni
8.septembris 2012, 21:55 | links

Jautājums par bebru dambjiem, manā upē arī diemžēl ir parādījušies pavairāk bebru, pavasarī jau tos aizsprostus nonesīs, un starp dambjiem iznārtot ir kur. Ko darīt? Jaukt, ja jā, tad kad, nejaukt, būs ziemā kur pārziemot??? Uz kādiem ~10 km apzinātā posma ir 5-6 dambji.
8.septembris 2012, 20:58 | links

Tulīt to vobleru buus Latvijā tik biezā slānī, ka bail domāt :D
7.septembris 2012, 22:38 | links

Bandito-vēlāk lūdzu iemet forumā atskaiti ,kad būsi paprovējis :)
7.septembris 2012, 17:04 | links

8ls vēl jau ok ;D
To kopiju būs jāpaprovē...meshanas distance man shoreiz nav galvenais ,vienīgais kpc gribu peldosho vobleri ,jo ar rotu to strautu nav reāli apmētāt. Tpc doma ir pludināt pa straumi uz leju un paprovēt tādā veidā...:)
p.s. Vēl tajā strautā var mēģināt džigot...;D
7.septembris 2012, 17:03 | links

Sazvanījos un pārīti forelēm RIGGE kopiju paņēmu! Par rezultātiem ziņošu!
Interesentiem - KASADAKA voblerīšu palicis pavisam maz! Paņēmu pēdējos!
7.septembris 2012, 15:26 | links

Bandīt-zvani 27061150

volvo, 7.septembris 2012, 11:54

Paldies! ;)
7.septembris 2012, 11:59 | links

Bandīt-zvani 27061150
7.septembris 2012, 11:54 | links

Ir tak Latvijā jau brīvi iegādājamas Rigge kopijas! Saucās Kosadaka,
ZipBaits, 7.septembris 2012, 11:01

Sveiks!

Kur tādus var iegādāties?
7.septembris 2012, 11:43 | links

Ir tak Latvijā jau brīvi iegādājamas Rigge kopijas! Saucās Kosadaka, ja kāds vēl nezin. Shobrīd jau par 4Ls var dabūt gan peldošo, gan grimstošo versiju. Pats vakar uz tādu 70mm izrāvu strauteni 52cm... Ja nepatīk tik lieli, tad ir arī 56mm garuma. katrā ziņā tie vobleri stradā labi. Vienīgais ar ko jārēķinas, ka viņu nevarēs iemest tik tālu, kā oriģinālo ZipBaits Rigge.
7.septembris 2012, 11:01 | links

Gaijeniek no lētā gala Duel (Yo Zuri) hardcore minnow) sudraba krāsā ~ 5ls, tvičojams, bet labāk ņem kādu labu suspenderi, tiesa tas būs jau dārgāks, 8 - 10 ls vismaz.
6.septembris 2012, 22:44 | links

Jo esmu dzirdējis ka foreles krāsas voblerīti viņas itkā censhoties padzīt no sava spotaa.
6.septembris 2012, 21:06 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager