Foreles

Varat ieteikt kādu peldosho voblerīti forelēm? Kkādu rapalu, YO-Zuri...zinu ka rigge baigi labie ,bet nu nav man tādas naudas ;D Paldies.
Vispār uz ko forele reaģē vobleros? Uz izskatu ,skaņu?
6.septembris 2012, 21:05 | links

Šodien baigais atgadījums,mēģināju 1m platā Kurzemes piekrastes strautā uz kura dīķi uzpludināti.Izlīdu kādus 500 metrus līzd riebumam pa krūmiem,praktiski iemest nekur nevarēja.Beigās atradu 3 vietas kur kādus 3-5m auklu izmest vareja un sapratu kas dīķos tiek audzēts,finālā varavīksnene 30cm un pālija 34cm.Nu ļoti spilgta gaļa tai pālijai,bet otra kā maximā pirkta,interesanta diena izvērtās.
6.septembris 2012, 19:23 | links

Negribu jau apbēdināt, bet Olaines pusē laikam nekā prātīga nav. Sēdies vien mašīnā, vilcienā vai autobusā un dodies kaut kur uz Kurzemes pusi!
6.septembris 2012, 17:41 | links

Lielupes upes baseins diemžēl nav tas bagātākais ar strauta forelēm. Noķēris esmu, taču patiešām maz. Teorētiski (sasaiste ar jūru) forelei tur vajadzētu būt noteikti, taču tā kā upe plūst pa nosacītu līdzenumu, tad atrast krācītes un līdz ar to arī ar skābekli bagātas upes, upītes, strautiņuss u.t.t. ir diezgan pagrūti. Taču var...tikai vairāk uz augštecēm jāskatās. Nu nezinu...ļooti maz par to pusi vandījies esmu un varbūt, ka arī kļūdos...
5.septembris 2012, 20:21 | links

Párák tu to visu nem galvá
5.septembris 2012, 19:42 | links

... Ja nu vienīgi pateiks kur ''nav vērts'' !
5.septembris 2012, 17:13 | links

... Ja nu vienīgi pateiks kur ''nav vērts'' !
5.septembris 2012, 17:13 | links

Ļoti apšaubu,ka kāds tev te ko stāstīs.
5.septembris 2012, 13:45 | links

Sveiki!!! Varētu kāds izstāstit kur var aizlaist uz forelēm. Olaines apkārtne.
5.septembris 2012, 13:37 | links

Par režīmiem Tonim taisnība. Uz forelēm liegums sākas no 1. septembra (ziemeļu galā) un 1.oktobra (dienvidos). Vidusdaļā un nedaudz uz ziemeļiem liegums ir no 15. septembra.
4.septembris 2012, 10:53 | links

Darbosimies likuma ietvaros! Paldies par komentāriem! Ja kādam ir interese rakstiet privāti!
3.septembris 2012, 21:13 | links

Nu, nu! Te pat Latvijā visas foreles pilnas ar ikriem, bet tur savādāk? Svensonu grūtnieces var dauzīt?
3.septembris 2012, 20:11 | links

Zviedrija ir gandrīz 2000 km gara,un katrā galā ir savi nārsta režīmi...:)
3.septembris 2012, 20:06 | links

Cik zinu, praktiski visā Zviedrijā ir liegums uz forelēm no 15. septembra! Vai domājiet, ka viņu foreles nārsto pavasarī? Svensoni Jūs nojūgs tur viens divi, 250 Ls neiekļausieties droši!!!
3.septembris 2012, 20:02 | links

Master,atbrauksi ieliec atskaiti,es ar drīz tai galā sākšu tusēt...
3.septembris 2012, 19:17 | links

Meklēju līdzbraucējus uz Zviedriju! Izbraukšana 14 septembrī. Uz vienu nedēļu! Ciemos pie ZipBaita. Ķersim lielas foreles kalnu upēs! Ja ir interese ir laiva ar motoru un var ķert līdakas un asarus lielā dzidrā ezerā! Vietas protams parādīs Zipbaits. Brauksim ar BMW dīzeli! izmaksas kuģis, degviela, un dzīvošana pie zipbaita! Līdzbraucēji 1-2. Visa brauciena izmaksas ~ 200-250 ls atkarībā no līdzbraucēju skaita! Nopelnīt necenšos! Vienkārši, lai lētāk meklēju līdzbraucējus! Vieta apmēram 630 km no Stokholmas!
3.septembris 2012, 19:10 | links

Ūdensmērītāji nav tipiska foreļu barība, tā ka tas vairumā gadījumu neko par foreļu klātbūtni nenosaka. Bet ir arī zināmi gadījumi, kad šos loka iekšā.
3.septembris 2012, 16:48 | links

Paldies! Jo es pa savām medību vietām atradu smukas mazupītes posmus, liekas, ka būtu jābūt, bet ir tie kukaiņi! uzreiz iedomājos, ka tos tur rijot, foreles vai nu būs paēdušas vai arī tur to vispār nav!
3.septembris 2012, 16:43 | links

Bandito........ nu es viena upe ari tadus esmu sastapis bet foreles tur ir
3.septembris 2012, 16:12 | links

Kungi, jautājums sekojošs!
Ja uz ūdens virsmas ir tie ūdensstaigātāji (http://www.fcps.edu/islandcreekes/ecology/common_water_strider.htm), vai tas nozīmē, ka tur foreles nav un nav jēgas mērcēt rotiņu? Vai viņas neēd šitos?
3.septembris 2012, 16:04 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager