Sanders,
Nevajag attistīt dārgu vobleru kultu un mēģināt sev un citiem iestāstīt, ka zivi ķer dārgs vobleris.
Zivi ķer makšķernieks, pareizi iemetot pareizajā vietā un laikā ar adekvātu mānekļa vadīšanu.
Es lielu daļu savu zivju esmu noķēris uz +/-3EUR rotiņiem....reizēm ir sajūta ka zivīm ir po...g kas galā, ka tik spīd un kustas.....
nomads, 29.decembris 2016, 12:03
pa lielam piekrītu,jo ir reizes,met ko gribi ņem,un ja neņem tad liec kaut pašu dārgāko japāni,nulle.. :)
pats es lietoju japāņu voblerus,tpc,ka nejau viņos ir kkas maģisks,bet gan tas,ka man svarīgs ir process kā tāds,parasti japoškām ir iebūvēta,tālmešanas sistēma,,kas man izvēloties vobleri principā ir svarīgākais faktors,nepatīk tie planēetāji,kurus pat 5m attālumā nevar iemest kur gribi,,,labi vrb forelēšanā tās distances nav tik aktuālas kā piem sapalu spinningošanā,kur tiešām ir vajadzīgi precīzi un samērā tāli metieni,,,tad nu šai copei principā mani favorīti ir mazie krenki,kuri labi lido,jo tur ar 10m metienu ir grūti kko noķert+ ja tev jāmet mazais krenks piem 15-20m attāļumā plus vēl jātrāpa zem zariem,tad nu tas viss kopums,cik vobleris ir kvalitatīvs arī taisa to precizitāti!!
29.decembris 2016, 12:15 | links