Sveiki biedri,
Kādu kātiņu forelēm Jūs varētu ieteikt budžeta klasē līdz ~40 EUR?
Paldies jau iepriekš!
Gentleman, 20.novembris 2016, 15:25
Neklausies te nevienu! Nopirkt var un daudz ko. Es kad pirms 2 gadiem sāku ar foreļcopi nodarboties, arī paņēmu pa 42 Eur DAM spiningu ar testu 1-5 g 180 cm, spole arī bija (un joprojām ir) viena no lētākām - Shimano Catana, un tu zini, nekādas vainas. Bija gan foreles virs 40 cm, gan taimiņi uz 3 kg, gan lielākais kas bija - līdaka uz 4,5 kg. Spiningu sačakarēju, kad uz viņa nejauši virsū pats uzkritu, paslīdējot, savādāk joprojām ar viņu staigātu. Ja tu zini kur, kā, kādā laikā un uz ko foreles ķert, tad tu ar pirkstu, āķi un auklu savu zivtiņu dabūsi. Bet ja esi lohs, tad kaut 300 Eur par spiningu vari samaksāt, tik un tā tas tev nelīdzēs. Veiksmīgi)
Kosmos139, 20.novembris 2016, 21:26
Tieši tā! Neklausies te ne vienu un makšķerē ar 40 eiro "vērtu" spiningu!
Tāda rīka pašizmaksa ir kapeiku vērta un tā arī tos ražo! Neiedziļināšos tehnoloģijas procesos, jo tādu makšķeru ražošanas to vienkārši nav! Mani izbrīna tie "pseidoeksperti", kas rokā neko labāku nav turējuši, bet komentē un iesaka!
Foreļcopē esmu izgājis visus "levelus". Sācis makšķerēt ar vienkāršiem rīkiem un pamazām "audzējis muskuļus". Tagad man ir deviņi foreļkāti. Ciparus nesaukšu, lai kādu nešokētu! :) Vieglākais kāts ir 59grami. Precizitāte-super! Sensorika-kosmoss! Zivi sien, ka prieks!
Ar 40 eiro kātu to nekad nejutīsi un tā arī copēsi visu dzīvi kā "kolhoznieks"!
25.novembris 2016, 19:38 | links