Helikopteri var vispār nelietot. Tā ir gaumes lieta-uk helikopters vai inline. Vajag vismaz kaut kādu straumi, lai nostiepj sistēmu
25.augusts 2025, 19:13 | links
RaimisD [3.apr]: Kādu svina, pavadas montāžu lietoji ?Klasiskā veco skolu metode, bet svins apakša un pirmā pavada ir tik daudz augšā, kas atkarīgs no dūņām un zālēm, 50cm -1m un otrā pavada 40cm augšā, pavada ~30-35cm!
balss [3.apr]: Ja ļoti gribās tādos apstākļos ar fīderi, es mēģinātu ar vieglām flat method barotavām.Jā, kā variants nav slikts. Manā gadījumā tiek izjaukta flat feeder koncepcija, bet izmantot varētu.
mirtins [3.apr]: pluds ir miljons reizes labāk. Bebrs runā taisnību un viņš no līņiem kaut ko reāli saprot :DBazara nav :).
Davis-Di [2.apr]: Līņus uz grunteni esmu savulaik ķēris daudzEs arī biju domājis šo variantu. Nekonkrēti izteicos.
RaimisD [2.apr]: Runa ir par šo plastmasas štruntu. Man šķiet, ka tā ir tīri strādājoša lieta. Auklai nav ierobežojoša faktora, ja nu vienīgi , ūdenī iekritis kāts :DCik esmu mēģinājis, nepatīk. Līņus uz grunteni esmu savulaik ķēris daudz - Lielupe, Babīte uc..
Protams, jāizvēlas normālu karabīni un trubiņu piestrādā tā, lai pīto auklu var bez problēmām izbāzt. (Pīto – jo krasts, zivs izvadīšana ir ļoti sarežģīta.
Lietot to ,vai nevajadzētu ?
Kāpēc "lohu laime"? Jo mezglu ir maz, un tie ir vienkārši :)))
Bebrs [41m]: Fīderi līnim var izmantot pavasarī, kamēra mnav saaugušas zāles, pēc tam man liekas galīgi garām. Vasarā līnis ir jāķer iztīrītā točkā, ar pluduTieši tā. Runa par šī brīža nakts copi.
RaimisD, 2.aprīlis 2025, 22:38
Bebrs [2.apr]: Vasarā līnis ir jāķer iztīrītā točkā, ar pluduMēģināju naktī, jau pēc pusstundas acis sāk ,,..isties" skatoties uz spīguli. Pa gaismu labāk ķeru plēsējus.
Bebrs [2.apr]: Fīderi līnim var izmantot pavasarī, kamēra mnav saaugušas zāles, pēc tam man liekas galīgi garām. Vasarā līnis ir jāķer iztīrītā točkā, ar pluduTieši tā. Runa par šī brīža nakts copi.
RaimisD [2.apr]: Kāpēc "lohu laime"? Jo mezglu ir maz, un tie ir vienkārši :)))Pat par zivi šajā sējumā sanāk izturēties saaudzīgi. Ja nu nav lemts, tad lielā zive aiziet ar āķi un pavadiņu ( es lieku max 0,16mm monofīlo) nevis ar visu barotavu.