Fīders un tā garums ir laba, bet stagnātiska tēma. 3.90 smagā gala fīderim ir ok, var vel arī 4.20 un nebūs pārspīlēts. Jo, kā jau te zemāk kungs minēja, gan cw (iemetiena smagums), gan garums kātam ir ar kādu īpašu mērķi, kas šajā gadījumā būs i metiena attālums, i straumes stiprums utml.
Bija man viens tāds kāts, kuru nopirku kaut kādā aptumsuma iespaidā no TICT, ja nemaldos. 2.70 garumā, nu tā kā vieglajiem pikeriem, bet ar cw max 120gr. Kā izrādījās, tad veidots tādai šaurai kategorijai kā barbju copei mazās, bet ļoti straujās upēs. :D
Nē, nu bija ok arī te, jo varēju arī kā spiningu izmantot. :DDD
Vēlāk to man nospēra un sāku jaudīgāku attīstību šajā tēmā ar piemērotākiem kātiem un tādā garā. Tā ka, jebkas kas notiek, nenotiek tāpat vien. Vai kaut kā tā. :)
o.
Bija man viens tāds kāts, kuru nopirku kaut kādā aptumsuma iespaidā no TICT, ja nemaldos. 2.70 garumā, nu tā kā vieglajiem pikeriem, bet ar cw max 120gr. Kā izrādījās, tad veidots tādai šaurai kategorijai kā barbju copei mazās, bet ļoti straujās upēs. :D
Nē, nu bija ok arī te, jo varēju arī kā spiningu izmantot. :DDD
Vēlāk to man nospēra un sāku jaudīgāku attīstību šajā tēmā ar piemērotākiem kātiem un tādā garā. Tā ka, jebkas kas notiek, nenotiek tāpat vien. Vai kaut kā tā. :)
o.
2.marts 2017, 16:41 | links