Tajā pašā Milo veikalā pavisam nesen vēl bija dažādu viedu zemes - gan smagās, gan vieglās. Bija arī Salmo, bet tur zeme parasti ātri beidzas - varbūt arī vairs nav, bet kā jau daži pareizi teica, saroc kurmju rakumus, un būs pat ļoti ok. Cita lieta, ka nevisās vietās pie upēm tā augsne ir piemērota - pārāk smilšaina īsti nebūs labi, māli arī nederēs :), ja nu vienīgi lielā straumē. Un ne visiem arī ir pieejams kāds zemes pleķis, kur tos kurmju rakumus var saraust - it īpaši pilsētās. Un svešā laukā kaut ko raust arī laikam īpaši labi. Pērkot zemi veikalā tas daudz maz problēmu atrisina - zini kādi būs copes apstākļi, līdz ar to paņem atbilstošo zemi, bet nu tas protams kaut ko maksā...
ook paldies par info
jaazeps, 21.maijs 2015, 13:22[/quote]
[
Jautājums, ko tu gribi ar to panākt. Kādēļ klāt liek zemi pie barības - esmu dzirdējis daudz iemeslu. Tam, ka iekrāso tumšāku barību, es vairs nepiekrītu, jo pats esmu praksē pārliecinājie,s ka tas ne sūda nelīdz.
Otrs - padarīt smagāku, ar humusu nez vai tas izdosies
Trešais - lai atšķaidītu un barība nebūtu tik koncentrēta - teorētiski ar humusu to var izdarīt, bet nafig riskēt visu sačakarēt. Paņem kurmja rakumā pie upes dažas saujas un lieta darīta.
mirtins, 21.maijs 2015, 13:18
ook paldies par info
jaazeps, 21.maijs 2015, 13:22[/quote]
21.maijs 2015, 13:35 | links