Ko fideristi man vareetu ieteikt no spoleem apm. 50 -70 Ls veertiibaa, jo jaunajaa Salmo veikalaa man 3 paardeveeji nevar ieteikt neko, varbuut shefs var uzaicinaat ciemaa pie sevis un pakonsulteet :)
nu es vienam lietoju salmo elite(smalkāk neatceros) a otram cormoran bet tos precīzos nosaukumus nevaru tā uzreiz pateikt bet ja ļoti interesē rit varu precizēt un uzrakstīt. bet nu tas cormoran uz salmo elite feedera reāli rullē.
Pats kādu laiku strādāju ar Cormoran Corcast Feeder. Ekselenta spolīte - pan jau 3 gadu kalpo un ne reizi nav pievīlusi. Arī tālos iemetienus veikt nav problēmas, jo spole ir ar palielināta diametra kaseti!
runājot par filmām, bez Šerbakova filmām iesaku vēl noskatīties Salapina triloģiju par fīderēšanu, sevišķiem tiem kam grunts iztaustīšana ar džigošanas metodi un perspektīvās vietas atrašana nav vēl īsti klāra
Aptaustīšana ir atkarīga no Tavas dislokācijas vietas. Galerija AZUR ir copes veikals - pats tajā pirku. Cēsīs ir BB COPE veikalā. Vairāk gan nezinu kur.
Skype būs ieslēgts.
tās cormoran spoles var izpētīt veikalos PIE BLOMA uz JELGAVAS un VIENĪBAS stūra pie ZEMITĀNU pārvada un uz Daugaugrīvas ielas pašā sākumā. p.s.auklas lietoju pito 0.12 BERKLY un mono 0.22 SMART DUAL BRAID