Fīderi

cilveeks tachu teica ne no leetaa gala. Nafig to stiklashkjiedru
1.septembris 2011, 08:20 | links
 
Salmo veikalos fiideru kaati no 18 ls,spoles no 12 ls,tas taads normals komplektinjs,nakosais solis jau buutu spole apm 18 ls, kaats apm no 30-35 ls.
1.septembris 2011, 07:27 | links
 
paņem naudu un ej uz Salmo veikalu un tev visu inventāru piedāvās! Tik pasaki uz kādu summu!
1.septembris 2011, 00:31 | links
 
Labvakar,esmu šajā sadaļā daudz ko salasījies,šis tas skaidrs šis tas nē.Varbūt kāds varētu man ieteikt kādu kātu,spoli,auklu(ar ja iespējams sīkāku aprakstu par katru) iegādāties kā iesācējam,ne no lētā gala ne no biezā kaut kur pa vidu.Cik palasījis esmu izklausās diezgan aizraujošs copes veids,tādēļ arī intresējos.Jau iepriekš paldies.
31.augusts 2011, 21:12 | links
 
Dzhi, iet runa par konkrētu barības modeli breksim. Putras bāzi irdina ar sauso barību (nemitrina) un liek ledusskapī. Briešanas process palēlinās. Nākošā rītā ļoti laba konsistence, smaržo garšīgi. Pie ūdeņiem var pievienot kādu sauso atraktoru (ja ir velme). Mirtināt vairāk nevajag, jo ļoti viegli var piebeigt klimpā. Man stradāja labi. Galvenais, ka samazinās loriņu skaits, kas jāstiepj uz upi:)
16.augusts 2011, 14:19 | links
 
kola, ja ieprieksheeja avakaraa gatavo tad bariiba buus pilniigi inerta. nez cik tas ir meerkjtieciigi praktiskajaa copee
16.augusts 2011, 13:53 | links
 
kola Interesantakais ka ta gatava bariba kuru liec klat,katru reizi iebarojamo padara savadaku.Man labi panakumi bija sajaucot ar karpu baribu,sanak liela frakcija,breksim loti garso...
16.augusts 2011, 12:30 | links
 
Dresden, šī metode ir laba, galvenais var visu sagatavot mājās jau iepriekšējā vakarā un nolikt ledusskapī. Parasti jau vairāk mitrināt nevajag.
16.augusts 2011, 11:31 | links
 
Ieej bodē.Tur pārdodās grabulīši,kuriem var iespraust spīgulīti(svetļačoku).
16.augusts 2011, 11:04 | links
 
Klātesošie sakat ar ko labāk aprīkot feederi nakts copei???
Paldies!
16.augusts 2011, 10:55 | links
 
Labi,lai fīdrēšana Jums tāda jaukāka!
7.augusts 2011, 21:01 | links
 
4 devas udens,1 deva miezu putraimi,1 deva spraukumi,1 deva malta kukuruza.
Verdosa udeni ieberam mieza graudus,varam 3 min.Pec tam nogriezam uguni,pieberam spraukumus,kartigi samaisam un atstajam zem vaka lai uzbriest,aptuveni 10 min.Pecak pieberam kukuruzu,apmaisam un laujam atdzist.
Atdzesetai putrai klat pievienojam gatavo baribu,samitrinam pec vajadzibas...
6.augusts 2011, 23:50 | links
 
Sveiciens! Vai kāds var pateikt, kur Saldū var nopirkt taifūna spicītes. Vakar ciecerniekā nejauši nolauzās. Info: sakarā ar šausmīgo līmeni ezerā ņem smuki brekšeļi, tādi 500- kg.
6.augusts 2011, 11:14 | links
 
Albakorā Stil brekshu barība 2,58 Ls par 2,5 kg paku
2.augusts 2011, 23:38 | links
 
Nu lai nesanāk dārgāk pa 2ls kg!tad jau var bodē pirkt labu barību!
2.augusts 2011, 19:55 | links
 
gatavot barību pašam ir dārgāk nekā pirkt bodē. ja gribi lēti paņem dobeles dzirnavnieka Kombiķi un gatavs
2.augusts 2011, 19:52 | links
 
cik esi gatavs ziedot naudinjas par bariibas kg?
2.augusts 2011, 19:00 | links
 
No kā un kā var pagatavot brekšu barību mājas apstākļos?apnicis pirkt dārgo barību!
2.augusts 2011, 18:55 | links
 
suflijs> Es laivā nekādu statīvu nelietoju , .... metu pa labi , vai kreisi un Fīdera kātu novietoju laivas priekšgalā .
31.jūlijs 2011, 16:49 | links
 
kas tur nogurdinošs? noliec kātu uz borta un lūrē
31.jūlijs 2011, 16:40 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager