tvnet ir rakst - "“Katrs otrais bez zobiem!” Piejūras ciemu ekskluzivitāte un skarbums" - ar ko tas ir saistīts? Ar smagiem metāliem zivīs? Varbūt kāds ir lasījis šo rakstu?
25.septembris 2022, 20:53 | links
Brīdina par indīgām vielām Baltijas zivīs.
Zivīs, kas tiek nozvejotas dažos Baltijas jūras rajonos, var būt tik liela bīstamo vielu klātbūtne, ka tās vairs nevar tirgot Eiropas Savienības (ES) tirgos, brīdina Pasaules Dabas fonds (WWF). Indīgo vielu daudzums, kas tika konstatēts dažās no treknākajām Baltijas jūras zivīm, neatbilst ES prasībām. Tāpēc, piemēram, Zviedrijā jau kopš 1995. gada sievietēm grūtniecības laikā iesaka ierobežot Baltijas siļķes un lašu produktu lietošanu uzturā, jo tās var saturēt indīgas vielas: furīnu, dioksīnu un PHB. SEKOJOŠS JAUTĀJUMS: Cik daudz butes var ēst gada griezumā un ko nozīmē melnie pleķi uz butēm, tipa, vai tas korelē ar iepriekš minētiem ierobežojumiem?
gunarsb, 25.septembris 2022, 19:57
Brīdina par indīgām vielām Baltijas zivīs.
Zivīs, kas tiek nozvejotas dažos Baltijas jūras rajonos, var būt tik liela bīstamo vielu klātbūtne, ka tās vairs nevar tirgot Eiropas Savienības (ES) tirgos, brīdina Pasaules Dabas fonds (WWF). Indīgo vielu daudzums, kas tika konstatēts dažās no treknākajām Baltijas jūras zivīm, neatbilst ES prasībām. Tāpēc, piemēram, Zviedrijā jau kopš 1995. gada sievietēm grūtniecības laikā iesaka ierobežot Baltijas siļķes un lašu produktu lietošanu uzturā, jo tās var saturēt indīgas vielas: furīnu, dioksīnu un PHB. SEKOJOŠS JAUTĀJUMS: Cik daudz butes var ēst gada griezumā un ko nozīmē melnie pleķi uz butēm, tipa, vai tas korelē ar iepriekš minētiem ierobežojumiem?
gunarsb, 25.septembris 2022, 19:57
jauns.topiks [14:27]: ginis5 [4m]: Skatos jauna sadaļa izveidota. Te reti iegriežos bet saprotu kāpēc tā.
Gribu aizlais butēs. Jūs kāds pa nakti arī paliekat jeb strikti ievērojat nelikumības?Ko tu esi domajis ar šo?
"strikti ievērojat nelikumības?"Tieši to ko domāju. Kas man var liegt copēt.
ginis5, 28.oktobris 2021, 14:29
jauns.topiks [28.10.21]: ginis5 [14:29]: jauns.topiks [55m]: ginis5 [4m]: Skatos jauna sadaļa izveidota. Te reti iegriežos bet saprotu kāpēc tā.Nu tad JĀ. Novēlu veiksimi un .....
Gribu aizlais butēs. Jūs kāds pa nakti arī paliekat jeb strikti ievērojat nelikumības?Ko tu esi domajis ar šo?
"strikti ievērojat nelikumības?"Tieši to ko domāju. Kas man var liegt copēt.Ar šādu domāšanu un attieksmi labāk turpini šeit iegriezties reti.!
ginis5 [28.10.21]: jauns.topiks [55m]: ginis5 [4m]: Skatos jauna sadaļa izveidota. Te reti iegriežos bet saprotu kāpēc tā.Ar šādu domāšanu un attieksmi labāk turpini šeit iegriezties reti.!
"strikti ievērojat nelikumības?"Tieši to ko domāju. Kas man var liegt copēt.
jauns.topiks [28.10.21]: ginis5 [4m]: Skatos jauna sadaļa izveidota. Te reti iegriežos bet saprotu kāpēc tā.Tieši to ko domāju. Kas man var liegt copēt.
"strikti ievērojat nelikumības?"
ginis5 [28.10.21]: Skatos jauna sadaļa izveidota. Te reti iegriežos bet saprotu kāpēc tā.Ko tu esi domajis ar šo?
Gribu aizlais butēs. Jūs kāds pa nakti arī paliekat jeb strikti ievērojat nelikumības?