Spoles

djeda [6.mai]: Vai feeder spolēm ir vajadzīga baitraner sistēma? Paldies par atsaucību :)
Vispār nē. Feederim nevajag ne baitranner, ne QD. Bet. Es savai izņēmu atsperi un ieliku trubiņu. Tagad man ir QD. Bet ja ir interese ķert kādu karpiņu, karūsu uz in-line, vai izmantojot method feeder, tad QD vai baitranner ir tikai pluss. Ja gribi ķert brekšus kā Krišjānis vai Māris, tad neko no tā neizmanto
6.maijs 2025, 14:45 | links

Uzkāpjiet uz bēniņiem pēc CL žurnāliem no 1998/1999/2000. gada :) Viss inventārs kā uz delnas.

Esmu 1985. gada ražojums un paspēju gan uz bambusa un inercenes combo, gan uz brūnā stiklašķiedras teleskopa ar slēgto alumīnija bezinerceni. Gan uz melna stiklašķiedras spininga ar metāla drāts rinķiem kur kāta stiķis izpildīts no metāla štoka un cilindra. 1995-1996. gadā pirku stiklašķiedras teleskopiskos mazos kātus centrāltirgū kas bija aprīkoti ar zobratu bezinerces spoli. Cena bija 5 lati par komplektu un par 7 latiem varēja nopirkt tādu pašu kātu ar spoli kurai bija daži gultņi, laikam 2 bet neesmu pārliecināts. 10-11 gadu vecumā tā bija māksla pēc pirkuma veikšanas tikt no centrāltirgus ārā saglabājot pirkumu savā īpašumā. Šie mazie komplekti tika izmantoti gan kā gruntenes, gan kā pludiņmakšķeres, gan kā spiningi. Salūza spice - pārtapa par grunteni.

Pirmais divdaļīgais spinings man bija salmo spinmaster (laikam) 2k sākumā 5-20g un jāskatās, iespējams tas kāts man vēl tagad kkur stāv. Spole bija tā pati kas no tirgus kāta komplekta pa 7 eur. Ķēru ar rīkiem kurus varēju atļauties. Berga bazārā pirktu 100mm gumijas zivi drillēju un kausēju ciet līdz brīdim, kad tā metienā juka ārā.
6.maijs 2025, 13:43 | links

Ļoti atvainojos, bet, esmu ļoti vecs, un nekad, nav nekāds sakars bijis ar "Visi esam uz Salmo izauguši."...!?
Senāk, mēs augām ar "berjozkā"dabūtiem japāņiem, vai krievu atdarinājumiem...!?

vitenahemots, 4.maijs 2025, 17:34

a interesanti, kas tad Tev bija pirmais "modernais" kāts un spole? OK, skaidrs par PSRS laikiem, bet kas tad bija no 1992 līdz kādam +/- 2007? Ja biji ļoti turīgs, tad, protams, arī tad varēja ir krokšus dabūt i Shimano/Daiwa, bet nu uz vidējā tautas ienākumu fonu tie maksāja komosu (cenas jau nav mainījušās baigi, mainījušies ienākumi absolūtos skaitļos). Man kā datorfirmeles direktoram bija tam laikam neslikta alga, 400Ls, bet nu tak nepirks cilvēks kātu algas cenā, ēst ta ko pēc tam... Tad nu bija vai nu tirgus "superspiņi" pa 5Ls un tādas pašas spoles, vai Salmo, kur, it sevišķi ja caur NG kabinetu, tad varēja nopirkt puslīdz lietojamu inventāru pa velkamu ciparu. Pēc tam parādījās alternatīvas un vairāk augstās klases produkcija - Karpenkovs, Fiļipovs, Raivis, Goltiņš u.c. Salmo arī gāja uz augšu, taču tomēr pārāk ambiciozi, kā līdzko uztaisīja kaut ko pavisam labu, tā arī cenu lika it kā tas būtu A klases brends, a nikā... Nu nepērk vairs tik labi Škodu pa cenu ko maksā Audi, pat ja kuzovs no vienas rūpnīcas :) "Ēdamgumijas" gan bija ģeniāls gājiens, pa lielam tieši Salmo šo teminu ieviesa un raksruķīja... A kātos parādījās kaudze ar alternatīvām arī budžeta galā - ukraiņi, krievi, eiropieši utt. Bet nu Salmo, protams, ir liels un varens un ir un paliek No. 1 tautas klases universālveikalu vidū.
6.maijs 2025, 13:00 | links

Vai feeder spolēm ir vajadzīga baitraner sistēma? Paldies par atsaucību :)
6.maijs 2025, 11:10 | links

Kāds ir jautājums?
Salmo Diamond spole man bija pirms vairāk kā 20 gadiem

kikizozo, 4.maijs 2025, 18:15

Sory! Pirmās Manas spoles bija pirms 35gadi...! Pirmās LV Salmo spoles bija sūdīgākas, ka krievu spoles... Salmo spoļu gultņiem tramvajs pēc pirmās sezonas...!?

vitenahemots, 4.maijs 2025, 18:35

Salmo sākumā nebija savu spoļu vispār un tirgoja Balzer, Shechpeer un vēl visādus ķīniešus, zem vārda Salmo pirmās ja nemaldos parādījās kādā 1997 vai 1998, tad arī parādījās pirmās makšķeres un spiningi, tā kā starp salmo spolēm un pēdējiem orioniem vismaz dekāde.
4.maijs 2025, 21:10 | links

Kāds ir jautājums?

kikizozo, 4.maijs 2025, 18:15

Sory! Pirmās Manas spoles bija pirms 35gadi...! Pirmās LV Salmo spoles bija sūdīgākas, ka krievu spoles... Salmo spoļu gultņiem tramvajs pēc pirmās sezonas...!?
4.maijs 2025, 18:35 | links

Kāds ir jautājums?
4.maijs 2025, 18:15 | links

Ļoti atvainojos, bet, esmu ļoti vecs, un nekad, nav nekāds sakars bijis ar "Visi esam uz Salmo izauguši."...!?
Senāk, mēs augām ar "berjozkā"dabūtiem japāņiem, vai krievu atdarinājumiem...!?
4.maijs 2025, 17:34 | links

vitenahemots [15.mar]: Salmo, iespējami, Ķīnā pasūta viss zemāko klasi.Nevajag pirkt Salmo lētāko preci, tad arī neradīsies tāds iespaids. Visi esam uz Salmo izauguši.
Paskaties Salmo "dārgo" galu – tos pašus mikrodžiga un foreļu kātiņus.

Vai es tagad pirktu Salmo kātu? Drīzāk ne, bet jaunajai paaudzei, kas vēl nav izlēmuši, vai grib būt copmaņi vai nē, tas ir tīri labs variants.

Pušķojot egli, savajadzējās kaut ko, ar ko pakārtot virtenes. Nopirku 5 m teleskopisko par kādiem 5 eiro. Cerēt, ka tas būs karbons ar Fuji furnitūru, būtu stulbi.

RaimisD, 16.marts 2025, 13:28

OK...!
4.maijs 2025, 17:03 | links

Sveiki.
Gribēju pajautāt , vai esat pirkuši m9 uzgriezni ar kreiso vītni , priekš multiplikatoriem? Ja esat tad kur, vai arī pie virpotāja gājāt?
Paldies jau iepriekš.

RaimondsS, 25.aprīlis 2025, 20:54

Ir tādi uzgriežni Ir arī tādsas vītņu ripas un vītņurbji Multu remontā bez viņiem ir grūti M9 left
26.aprīlis 2025, 09:16 | links

Sveiki.
Gribēju pajautāt , vai esat pirkuši m9 uzgriezni ar kreiso vītni , priekš multiplikatoriem? Ja esat tad kur, vai arī pie virpotāja gājāt?
Paldies jau iepriekš.

RaimondsS, 25.aprīlis 2025, 20:54

Pameklē pie vietējiem spoļu apkopes meistariem.
25.aprīlis 2025, 21:32 | links

Sveiki.
Paldies jau iepriekš.
25.aprīlis 2025, 20:54 | links

Stichling [17.apr]: Sveiks copmaņiem!
Jautājums ir parādījies. Vai kādam ir pieredze ar metanium dc 2015 vai 2024? Gribu iegādāties viņu kātam ar testu 10-45, vai nebus pa smalku?
Par smalku noteikti nebūs, ja ir vēlēšanās varu notirgot par labām naudām, izmantota pagājušo sezonu uz trešā kāta, ja interesē tel.28353930
17.aprīlis 2025, 20:03 | links

Stichling [17.apr]: Sveiks copmaņiem!
Jautājums ir parādījies. Vai kādam ir pieredze ar metanium dc 2015 vai 2024? Gribu iegādāties viņu kātam ar testu 10-45, vai nebus pa smalku?

24.gada metaniums pītās režīmā ļoti slikti strādā, tas redzams apskatos, kā arī personīgā pieredze, izmantoju fļurika režīmu, parastās svs infiniti bez problēmām...
17.aprīlis 2025, 19:38 | links

Sveiks copmaņiem!
17.aprīlis 2025, 19:00 | links

Gints spoles 29856998
12.aprīlis 2025, 19:30 | links

Sveiki. Gribēju pajautāt kontaktus , pie kā jūs ieteiktu aizvest spoli apkopē. Vēlams Rīgā.
12.aprīlis 2025, 17:44 | links

Man vēl ir saglabājusies kāda spole ar "superīgo" aizmugurējo bremzi. :DDD
Kātiņu "smagajam" mikrodžigam vēl tagad lietoju – ļoti labs cenas un kvalitātes kompromiss.
16.marts 2025, 14:53 | links

RaimisD [16.mar]: Pušķojot egli, savajadzējās kaut ko, ar ko pakārtot virtenes. Nopirku 5 m teleskopisko par kādiem 5 eiro. Cerēt, ka tas būs karbons ar Fuji furnitūru, būtu stulbi.
Vai es neizdarīju savu darbu? Izdarīju. Vai nebūtu karūsu no dīķa izvilcis? Noteikti būtu.

Tā ka sūdzēties īsti nav pamata.
Gan jau tur mārketinga speciālisti nesēž tie stulbākie.
16.marts 2025, 13:38 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager