Man bija shimano alivio 2500 5sezonas slodzi turēja feederi un smagos mānekļus nokalpoja godam līdz čoms dubļos iekrita tad jokus saka taisīt un pectam vēl darbojas un viss,bet savu darbu labi pilda
10.decembris 2017, 18:59 | links
ar remontu ar diezko nesanāks ,tas "ekskrements "ir no plastmassa
sikaisaivars, 3.decembris 2017, 11:41
kaut kas līdzīgs ,pa priekšu mēģināšu spiest uz garantiju ,vienīgi ja jau vienreiz izjuka vai jaunais būs labāks .tev Bums ir pieredze . Vai labāk uzreiz mēģināt remontēt vai paļauties uz garantiju?
sikaisaivars, 3.decembris 2017, 10:01
Sveiki!Mēnešus trīs atpakāļ nopirku Shimano ULTEGRA 300 ,tagad sāka uzplēst auklu,skatos no kronšteina kur stiprinās lociņš un rullītis nolēcis pārklājums,sanāk aukla pa vīlitas tik man tā gadījies vai tas ir ikdienišķis "kāsis" un garantijas remonts atkal uz pāris mēnešiem,nu labi ieskaitot ziemu par pieciem mēnešiem ilgāk?
sikaisaivars, 2.decembris 2017, 19:27
.bet ja jau taa sanaak ka vieglus maneklus nemetaa, daudzi jau copee ar tadam uz pludinmakskereem un tapat met. man vairak interese tas ka vareetu tvicham dabuut leenaaku speeli un jaudas zinjaa varu rulleet aaraa lielas zivis, kaa arii taals iemetiens lai buutu
oskars05, 27.novembris 2017, 09:29
Davis-Di [27.11.17]: Kā izvēlēties multiplikatora spoli priekš spininga, tvicham, gumijziviim? Uz kādiem cipariem, apzīmējumiem un parametriem jāskatās, kā atšķirt ātras no lēnām, lielas no mazām?bet ja jau taa sanaak ka vieglus maneklus nemetaa, daudzi jau copee ar tadam uz pludinmakskereem un tapat met. man vairak interese tas ka vareetu tvicham dabuut leenaaku speeli un jaudas zinjaa varu rulleet aaraa lielas zivis, kaa arii taals iemetiens lai buutu
oskars05, 27.novembris 2017, 01:06
Uz ātrumu nav būtiskākā nozīme, vairāk pievērs uzmanību spolei kā tādai un ko gribi sasniegt.
Ļoti grūti ir iestrādāt spoli zem 200€ ka tā met mānekļus zem 20gr tik pat labi kā bezinercene .
Un arī tad kad atrod tad konforta zona ir 10-12+ grami...
Kā izvēlēties multiplikatora spoli priekš spininga, tvicham, gumijziviim? Uz kādiem cipariem, apzīmējumiem un parametriem jāskatās, kā atšķirt ātras no lēnām, lielas no mazām?
oskars05, 27.novembris 2017, 01:06