maximas baloniņ tūneri ķerušies pie spolēm (autiņi jau sen tiek cūkāti)
10.oktobris 2013, 21:46 | links
sveiki,ja es nopūtīšu savai spolei lociņu ar matētu krāsu .Tā krāsa neberzīs auklu un neradīs nekādas mikro traumas auklai??
ediijs, 10.oktobris 2013, 18:50
Cik tāds pasākums Buma kungs man izmaksās? :)
zipcs, 8.oktobris 2013, 21:17
Svieki vīri! Notika šaize- pazaudēju mazo uzgalīti kurš nosedza to caurumu lai varētu pārlikt spoles ručku uz otru pusi. Angliski saucās Handle Screw Cap. SApratu ka esmu pazaudējis tikai tad kad apskatijos copes bildes.
Kur tādu varētu dabūt?
Spole Shimano rarenium 3000SFA
eS jau lasīju Orģinalās nav Parasti to virpoju no alumīnija vai misiņa
zipcs, 8.oktobris 2013, 20:23
Svieki vīri! Notika šaize- pazaudēju mazo uzgalīti kurš nosedza to caurumu lai varētu pārlikt spoles ručku uz otru pusi. Angliski saucās Handle Screw Cap. SApratu ka esmu pazaudējis tikai tad kad apskatijos copes bildes.
Kur tādu varētu dabūt?
Spole Shimano rarenium 3000SF
zipcs, 8.oktobris 2013, 20:23
Svarīga vel attieksme pret lietām kuras lieto... ja ar spoli velk zacepus u.tt tad arī dārgais "mega puper" gals ilgi nekalpos.
kaspars71, 8.oktobris 2013, 11:04
Kādam Rarerium ir izjucis vai sabojājies tvičojot?
erudzi, 8.oktobris 2013, 09:31
Nu bet roka jau piekūst no raustīšanas, t.i. no kāta smaguma un voblera pretestības ūdenī. Spoli pagriezt jau nu vajadzētu bez lielas piepūles. A to jāpastaigā pa fitnes klubiem:)
suits, 5.oktobris 2013, 20:47
Man ir viens Malaizijas Šimanis SUPER 4000 GT-RA, jau 7 gadus griežu uz smagā spiņa un nesūdzos, viss griežās kā nākas un uz apkopi vēl nav bijis (par to protams kaunos). Arī jūrā mērcēta. Auklu klāj forši un pie metiena nekad nekādus mezglus un bārdas netaisa. Visas pārējās man Salmo, kas nav sliktas, par labu cenu, bet šādi tādi gļuki ik pa laikam izlec, kurus pārsvarā var labot, bet vienīgais, ko pagaidām neizdodas labot ir fīdera spoles "joks" ar regulāri izmesto kušķi ar cilpām. Pēdējo reizi izmeta tādu kušķi kādus 30 m no gala un neatpiņķerēju - tā arī copēju ar to cilpiņu vidū:)
Acīmredzot spolei zem 50Ls nav jēgas uzstādīt ūber prasības, jo brīnumi nenotiek.
suits, 5.oktobris 2013, 20:25