shodien atnaaca mazais twins!
pirmais iespaids - nevar saliidzinaat ar to kas man bija!
maljot rokaa liekas klusaaks un vienmeeriigaaks kaa mans saros!
jaaliek aukla un vakaraa pametaat:) lapa spoliitte:)
Evian, teu vajadzēja ievērot šeit ievazātu jefiņu metodi - vispirms nopirkt, pēc tam iekraut bildi galerijā ar jautājumu "Vai šis ir labs un ko ar to var noķert?".
:DD
oko! nee tas nebuus CI4 twins, jo nau 1000 models! esu minimaalists:))) ja buutu CI4 twinns mazais, njemtu to, bet tur jau stellas preis! :))) lab tad jaajem tas un basta! nedeeljas beigaas buus tad klaat!
taakaa no fishingtackle24.de biju pasuutiijis shimano rarenium1000 bet shie man uzmetta e-mailu ka shis modelis vinjiem buus piejams tikai oktoobra beigaas, taapeec shie pajauttaaja vai veelos atteikt dariijumu, es attceelu! bet vinjniem ir stokaa twin powers1000. juus esat daudz apspreidushi sho spoli forumaa bet slinkums lasiit:) buutu pateiciigs par shiis spoles generaalajaam atsauksmeem, jo tad vakaraa jaataisa jauns orders! spole maksaa bish vairaak! rarenium 164eiro, bet twins 230eiro! paldies par infu jo wajag jaunaaku spoli kaa eest:)))
Jūrniecēm kasešu diametri ir lielāki tā saucamās spēka spoles Tāpēc arī lieto mazāku pārnesumu Mānekļa vilkšanas ātrums no tā nemainās.Mazās spoles ar mazo pārnesumu arī der turēt rezevē jo ļoti labi strādā ar šūpiņiem
Jāniss, nekam nav jābūt otrādi. Spolēm ir dažādi ātrumi, kā jūrjā, tā nejūrjā. No kaut kādi 3.5 līdz 7.8, cik esmu redzējis. Gan jau speci palabos.
Jūrjas spolēm lielākas kasetes, lielāks loka diametrs, tāpat labi tin.