Reizēm dzīvē vieglāk noliegt, paziņot, ka tā lieta tev nepatīk un nav vajadzīga, tā vietā, lai iedziļinātos, saprastu un apgūtu, ko jaunu. Pats atceros, ka pirms nu, jau daudziem gadiem baigi apmierināts staigāju ar podziņu samsungu, kad daudzi bija ,jau pārgājuši uz skārienjūtīgiem. Bija 101 atruna kamdēļ man to nevajag. Tad tomēr piekāpos un, jau pēc mēneša lietošanas vairs bez tā nevarēju iztikt.
Sorry garš ievads.
Līdzīgi ir ar lētu multiplikatoru spoli Akara Sigeria SR , ko lamāju un saukāju par mēslu pirms neilga brīža. Kopš neveiksmīgas pieredzes ar to kādus 7-8gadus atpakaļ sev biju ieskaidrojis, ka viss ir slikti ar šiem ziepju traukiem , tie man nepatīk un nav vajadzīgi, kā suga.
Izrādījās visa vaina ir nepareizā lietošanā. Atceros, ka man to pērkot pārdevējs iegalvoja (copes veikals pie Matīsa tirgus vārtiem), ka tā būs ideāla džerkam. Par šo spoli nav pieejama informācija, bet spriežot pēc dažiem faktiem tā ir vieglo mānekļu spole. Pirms izmest to ārā (jo pat uz pludiņmakšķeres kāta negribēju to redzēt) devu pēdējo iespēju :)
Uztinu normālu 0,3 auklu, saregulēju. Sāku ar 14g mikimausi, lido labi, bārdas nav. Ok, uzliku štruntīgi lidojošu poperi kādi 10g un tavu brīnumu, nav nekādu problēmu. Metiena attālums kādi 30m ar tīri pieņemams. Protams gaitas ziņā nav salīdzināma ar jauno. Auklu uztin ar nobīdi, metiena mirklī skaņa tāda, kā no lidmašīnas pacelšanās brīdi. Pietinot arī visādi trokšņi. Bet neskatoties uz visu to iemest mānekli tomēr var. No pāris simti metienu bez problēmām tomēr tas manā gadījumā nebija slikti.
Morāle.
Nenonievā to ,ko nepazīsti.