Kāds atkal domā savādāk - teiks, kādēļ pirkt Fuego, ja Exceller tās pats Fuego, tikai bez MagSealed sistēmas un 1 gultņa... :)
MT9, 15.jūlijs 2020, 18:01
ta viss jau cenā, pareizāk cenas attiecībā pret to ko dabū... Ja cena (vismaz skatoties pēc Eiropas kataloga, daiwa.de) atšķiras mazāk par 10EUR part to 1 gultni un MagSeal, tad man tiešām grūti atrast argumentus kāda suņa pēc pirkt Exceller... Pat ja nevajag to 6to gultni un MagSeal... Ietaupīt vienu sūdīgu polšu? Nu tas ir kā autiņu pirkt, blakus stāv 2 pilnīgi vienādi, tikai vienam ādas salons un pārdesmit EUR dārgāk. Vai daudzi būs tādi kas principiāli neņems ādas salonu? Arī tādi būs, protams, bet maz... Otrs variants, kad ņem tīri pēc nosaukuma (manam tēvam pirms 20 gadiem bija Exceller un es arī ķeršu!) vai pēc dizaina... pieskaņojot acu krāsai... :D Man kā tirgotājam nav OBJEKTĪVU TEHNISKU ARGUMENTU kapēc kādam ieteikt Exceller vai Freams, nu nevaru izdomāt :) Da labi, drīz būs 20' modeļi, redzēs vai tur būs arī šo "jocīgo" modeļu pozicionēšanu atstājuši, vai tomēr, kā agrāk, būs skaidrāks kā kura spole no kuras atšķiras tehniski un kaut kāda saprotama cenu diferences politika...