gramanitis [05.06.20]: Ne gluži mana budžeta spoles ;), izvēlējos tomēr ko lētāku-130 izm. vobleriem sakomplektēju kātu ar daiwa fuego 4000 izmērā, mazākiem- ryobi zauber pro hp 3000 izmērā.Pēc kāda laika redzēs kā viņas tures slodzi.
heinrx, 29.maijs 2020, 00:09
Pareizi ir, es ar šogad paņēmu Fuego, tikai 3000 izmēra modeli vobleriem 90-110 pārsvarā, reti, kad raustu kādu 130nieku, bet tā ļoti ok tur slodzi. Redzēs, kā kalpos tālāk, laiks rādīs!:)
martinsgrinb, 4.jūnijs 2020, 23:37
Nu man Fuego tvičam nobeidzās pa nepilnām divām sezonām, nu nav tā spole tik izturīga. Arī rotiņiem viņa neder, jo veidojas kaut kāda mistiska vibrācija, ko par ražotājs atzinis. Normāla budžeta klases jiga spolīte, nekas vairāk.
Zinu par kuru vibrāciju tu runā, manai arī ir, ja uzliek lielāku rotiņu, tāda pati bija Shimano Sahara C3000 arī. Nezinu, kas par lietu, kāpēc tā. Savulaik paņēmu Ninju A 2500, liekas, ka labāku spoli neesmu lietojis, pāris reizes to esmu lietojis arī līdaku copē, kad bija bezizejas varianti, bet tā vairāk vidējam džigam, dropam, mikriāņam, foreļcopei man kalpo, teiksim tā: grūti spriest par viņas pārākumu, jo slodzes pastāvīgās, kuras turējusi Sahara un Ninja, nevar salīdzināt. Lai gan tik un tā ar spoli jāapietas pēc iespējas saudzīgāk, tas nav nekur izslēgts.:)