Nevar nepiekrist, par tehnikas ieradumiem!
Vispār diskusijas aizsācējam kapēc ne jauno twinu, bet stellu?
Vispār diskusijas aizsācējam kapēc ne jauno twinu, bet stellu?
12.marts 2020, 22:18 | links
Teorētiski tie 20 cm kā reiz džigam ir daudz. Personīgi mana pieredze- ka ar lēno ir vairāk copes džigā.
kaspars01, 12.marts 2020, 22:02
Sis jautajums mani ari interese, dziga copeju ar atro stellu. Ka var zinat vai ar leno butu labak ? Un vai Daiwai ari ir atras un lenas versijas ?
Progress2016, 12.marts 2020, 21:34
Progress2016 [12.03.20]: Sis jautajums mani ari interese, dziga copeju ar atro stellu. Ka var zinat vai ar leno butu labak ? Un vai Daiwai ari ir atras un lenas versijas ?Ir Daiwai arī ātrās ar H artikulu
Progress2016 [06.03.20]: Varbut kads var pakomentet vai starp shimano spolem sedonia, sahara, nasci ir kada atskiriba ? Neta cenas lidziga diapazona. Doma 4 gadniekam taisit pirmo komplektu. Kats X1, bet ko no spolem ?Man ir nasci. Pēc otrās sezonas aizvedu uz apkopi. Teica, ka viss ok. Mazliet uzlaboja aizvietojot 3 bukses pret gultņiem. Tagad 3 sezonas varot močīt.
Progress2016 [06.03.20]: Varbut kads var pakomentet vai starp shimano spolem sedonia, sahara, nasci ir kada atskiriba ? Neta cenas lidziga diapazona. Doma 4 gadniekam taisit pirmo komplektu. Kats X1, bet ko no spolem ?Nevienu no augstākminētajām -mierīgi ņem Tica Cambria vai Shimano Sienna (var salikt pāris gultņus un būs kā Sahara)
Varbut kads var pakomentet vai starp shimano spolem sedonia, sahara, nasci ir kada atskiriba ? Neta cenas lidziga diapazona. Doma 4 gadniekam taisit pirmo komplektu. Kats X1, bet ko no spolem ?
Progress2016, 6.marts 2020, 20:30
Varbut kads var pakomentet vai starp shimano spolem sedonia, sahara, nasci ir kada atskiriba ? Neta cenas lidziga diapazona. Doma 4 gadniekam taisit pirmo komplektu. Kats X1, bet ko no spolem ?