Zandarts35 [01.12.19]: To sûdu nopircis un pèc 2 meneśiem pàrdevu,un biju laimîgs.pastāsti kas nepatika. man pretenziju pret šo spoli nav
1.decembris 2019, 23:05 | links
Zandarts35 [01.12.19]: To sûdu nopircis un pèc 2 meneśiem pàrdevu,un biju laimîgs.pastāsti kas nepatika. man pretenziju pret šo spoli nav
Zandarts35 [01.12.19]: Vanquish labàk neńemt,plasmasas sûds,labàk jau exist lt vai stella.cik tādus "sūdus" esi nokāvis?šķiet tev maza sajēga par šīs spoles uzbūvi:)
skutans [01.12.19]: RobisRobis [19:07]: Luvias jau man liekas ļoti piemērots tādām vajadzībām, bet nu jaunās LT, jau daudzas pārsit viegluma ziņā!Būs jāpačeko. Drīz atkal JŪRNIEKS ienāks. Negribās bez instrumenta palikt! :)https://youtu.be/fU1Yoj2TDI8
urmaas, 1.decembris 2019, 19:09
Uzmet aci Shimano Vanqish 19, tur šiem no 145gr sākās spoļi .
RobisRobis [19:07]: Luvias jau man liekas ļoti piemērots tādām vajadzībām, bet nu jaunās LT, jau daudzas pārsit viegluma ziņā!Būs jāpačeko. Drīz atkal JŪRNIEKS ienāks. Negribās bez instrumenta palikt! :)
urmaas, 1.decembris 2019, 19:09
RobisRobis [01.12.19]: Luvias jau man liekas ļoti piemērots tādām vajadzībām, bet nu jaunās LT, jau daudzas pārsit viegluma ziņā!Būs jāpačeko. Drīz atkal JŪRNIEKS ienāks. Negribās bez instrumenta palikt! :)
RobisRobis [01.12.19]: Es gāju uz veikalu ar domu pirkt Stellu, bija pieejams C3000, pagrozīju, nepārliecināja. Gribējās ko pamatīgāku, drusku lielāku. Nopirku Morethan 3012H, ne mirkli neesmu nožēlojis izvēli. Kopš Morethan, Certate nolikta malā (2510gan) un pilda kolekcijas funkciju. Nav gan īsti miera un gribas arī Stellu, bet nu vienīgi C5000, īsti jau nevajag, bet plauktā vismaz būs pārmaiņas starp Daiwām.Kā ar svaru morethan salīdzinājumā ar stellu?