RobisRobis [01.12.19]: Luvias jau man liekas ļoti piemērots tādām vajadzībām, bet nu jaunās LT, jau daudzas pārsit viegluma ziņā!Būs jāpačeko. Drīz atkal JŪRNIEKS ienāks. Negribās bez instrumenta palikt! :)
1.decembris 2019, 19:09 | links
RobisRobis [01.12.19]: Luvias jau man liekas ļoti piemērots tādām vajadzībām, bet nu jaunās LT, jau daudzas pārsit viegluma ziņā!Būs jāpačeko. Drīz atkal JŪRNIEKS ienāks. Negribās bez instrumenta palikt! :)
RobisRobis [01.12.19]: Es gāju uz veikalu ar domu pirkt Stellu, bija pieejams C3000, pagrozīju, nepārliecināja. Gribējās ko pamatīgāku, drusku lielāku. Nopirku Morethan 3012H, ne mirkli neesmu nožēlojis izvēli. Kopš Morethan, Certate nolikta malā (2510gan) un pilda kolekcijas funkciju. Nav gan īsti miera un gribas arī Stellu, bet nu vienīgi C5000, īsti jau nevajag, bet plauktā vismaz būs pārmaiņas starp Daiwām.Kā ar svaru morethan salīdzinājumā ar stellu?
Vajadzīgs viens darba zirdziņš heavy jigam un viens light-medium. Vnk nevaru saprast vai ņemt no shimano twin/stella/vanq, vai paeksperementēt paņemt kaut ko interesantu no diawas... Vel bihu mulsina, ka vairums ir no daivas modeļiem ir augsta 'передатка'... jūras copei droši vien tas ir labi. hvz
Amicus, 28.novembris 2019, 10:12
Svens 76.
Tik par spolēm! Uz buntošanos nemaz prāts nenesās?
P.S.
Mūsu pusē joko ar nopietnu ģīmi.
BrunoL, 28.novembris 2019, 10:28
Vajadzīgs viens darba zirdziņš heavy jigam un viens light-medium. Vnk nevaru saprast vai ņemt no shimano twin/stella/vanq, vai paeksperementēt paņemt kaut ko interesantu no diawas... Vel bihu mulsina, ka vairums ir no daivas modeļiem ir augsta 'передатка'... jūras copei droši vien tas ir labi. hvz
Visi minētie- ekselenti instrumenti.
Gaumes lieta. Piemēram, brāļa kungs Vanquish. Tāpēc, ka svara ziņā visvieglākā no tā izmēra modeļiem.
Par pānesumu lieki satraukties. Ikdienas copē to neizjūt.
BrunoL, 28.novembris 2019, 10:22
Labs rīts! Ir doma spoles arsenālu nomainīt... kādam ir pieredze ar morethan vai exist? Man ir maz pieredzes ar daiwa spolēm un atsauksmes par šim spolem trūkst. Paldies par jebkuru info
Amicus, 28.novembris 2019, 09:19