Nedaudz par vakardienas DS izbraukumu. Lokācija - Rīgas teritorija, upe - Daugava. Laivā es un gida lomā DS speciālisc brasco23
Ūdenī no apm 11:00 - 16:00. Sākums cerīx, gidam 3 metieni pret straumi - 3 asari ap 150-250g, man metot pa straumei vienc smukulis līdzi atnāk. Aptuveni pēc 10 noķertiem asariem, palielinās starume un asari pazūd. Nu, gandrīz pazūd.
Man sākumā diez ko neiet. Laikam straumē (metot pret straumi) pārāk lēni ietinu.
Straumē man piesakas 1nc zanderīc, Meistaram 3.
Sākam just, ka straume noplok, bet lielais žors nesākas. Piesakās pa kādam atsevišķam asarim. Situācija izmainās, kad uzmetu uz krasta pusi, vietā, kur parasti asari neesot. Un trāpu uz baru. Copes intensitāte abiem kolosāla. Man pat 1/2kilogramniex piesakās.
Diemžēl, pašā copes karstumā (16:00), jābrauc krastā, jo abiem ieplānotas citas lietas.
Koprezultāc uz abiem, ap 8kg asaru no virs 150g - 500g vērtē. Mazāki, protams, atlaisti jau pie izvilkšanas.
Drop Shot rulz!
P.s. Braucot krastā redzējām vēl1nu laivu, kas arī DropŠoptoja. Kā šiem ķērās, vēsture klusē, bet technica jau laikam apritē iegājusies.
17.septembris 2009, 09:44 |
links