Zivs uzglabāšana vakuumiepakojumā

Vai kāds var ieteikt kādu vakuumējošo iekārtu - ir radusies nepieciešamība.
24.septembris 2010, 10:41 | links
 
Baravikas pakosi?
24.septembris 2010, 10:52 | links
 
Visu ko, arī mājas un meža ogas!
24.septembris 2010, 10:57 | links
 
ROKAS NOST NO BUMA! (BĻIN)
A runājot pār tēmu - tā kā vakuumaparāta man tav, tad es reizēm šo to iesaldēju sulas pakās zivs gaļu iepriekš pārlejot ar ūdeni. Arī pēc 1/2 gada pēc atkausēšanas grūti atšķirt no svaigas. Viens zvejnieks iemācīja. No profesionāļiem vienmēr kautko derīgu var iemācīties.
Vietas gan aizņem vairāk nekā vakuums, un uz 10-iem kg laikam jau tehnoloģija nebūs piemērojama mājas apstākļos, toties ja pagadījies tā pavairāk laša, ko nevar apēst vienā piesēdienā tad ir pat ļoti ok.
24.septembris 2010, 11:53 | links
 
Klau, wimba, paskaidro tuvāk, kas tās par sulas pakām?
24.septembris 2010, 12:06 | links
 
1. Ņem vienkāršu 1-2 litru sulas paku.
2. Izdzer sulu
3. Izmazgā
4. ieliec svaigu zivi vai tās fragmentu
5. pārlej tīru aukstu ūdeni lai nosedz pilnībā.
6. liec saldētavā (nav obligāti -16 C. Var būt kaut -3)
7. Atkausēt labāk istabas temperatūrā piespiedu līdzekļus neizmantojot.
8. Arī pēc 1/2 gada glabāšanas kvalitāte ir ok.
9. Buenos apetitos, Amigos!
24.septembris 2010, 13:49 | links
 
Ā, aizmirsu piebilst, ka sulas pakai pēc sulas izdzeršanas būtu vēlams augšu atgriezt vaļā.
Jo pa to mazo caurumu zivi ir grūti tur iebāzt :)
24.septembris 2010, 13:52 | links
 
Zandartus un zušus saldēju kažokā
1.ielieku saldētavā veselu zivi -zušus celefāna maisiņā
2.Otrā dienā izņemu ārā no saldētavas un iemērcu uz sekundi ūdenī ietinu pārtikas plēvē vai ielieku maisiņā un atpakaļ saldētavā .Uz zivs uzsalst ledus kārtiņa kura arī saglābā zivs svaigumu uz ilgu laiku.
24.septembris 2010, 14:04 | links
 
Tencinu, Wimba. Arī Bums, paldies:)
24.septembris 2010, 14:33 | links
 
Es arī nopirku Vācijā ražotu vakuummašīnu Mark, tikai tepat Rīgā, Latvijas Safari Klubā. Pati vakuummašīna ir neliela, tāpēc varējām paņemt to līdzi uz Norvēģiju. Tur, starp citu, ir arī maisiņi un ruļļi vakuumpakošanai.
Par sulas paku tehnoloģiju pirmo reizi dzirdēju, ļoti oriģināli! Vispār tie dažādie risinājumi, kā katrs atrisina šo vai kādu citu problēmu ir interesanti.
Tomēr kopš pamēģināju to vakuummašīnu, nesaprotu, kā agrāk bez tās varēju iztikt. Var sapakot n-tiem kg dažādas pārtikas, tālāk jau viss atkarīgs no ledusskapja/ saldētavas lieluma. Domāju, ka pēc gadiem 10 daudzās mājās būs vakuummašīna, līdzīgi kā kafijas automāts vai tosteris.
27.septembris 2010, 11:47 | links
 
Njā , izdzīvos droši vien tie kas pārtiku būs saglabājuši vairākiem gadiem, jo radioaktivitāte no Japānas jau nāk. Vakummašīna tā droši ir baigā štelle un jā vēl ir ko tajā pakot.Tetrapakas arī baigā štelle, jo Latvija kļūs ekoloģiskāka- mēs par tīru Latviju.
31.marts 2011, 19:33 | links
 
Var iegadaties .....
http://www.dogmar.lv/index.php?sec=inside&sub=785&id=206024
11.maijs 2011, 16:18 | links
 
Jautājums spečukiem.
Uz Jāņiem brauksim uz Zviedrijas ziemeļim atpūsties un zvejot. Dzīvosim teltīs.
Kādas iespējas atvest zivi uz LV?
9.aprīlis 2015, 20:44 | links
 
nekaadas, jo muitaa tevi izfukaas.
9.aprīlis 2015, 20:47 | links
 
Brauksim ar mašīnām.
9.aprīlis 2015, 20:48 | links
 
nopērc zivis LV veikalā, būs lētāk! Ņekuj braukt tik tālu pēc zivīm!
9.aprīlis 2015, 21:01 | links
 
aha daži brauc uz ziemeļiem nevis atpūsties un pacopēt, bet smagi strādāt kā zivju cehā :)
9.aprīlis 2015, 21:14 | links
 
Paldies suņuki par padomiem.
Es neprasīju kurš māk smukāk riet.
9.aprīlis 2015, 21:18 | links
 
Cik latviski - cilvēks pajautā normālu jautājumu, pretīm viena riešana. :)

Paņem līdzi aukstumkasti ar aukstuma elementu, pēdējā dienā saķerto izfilē un ved uz lv, ne asakas. Zviedrijā ir forši!
9.aprīlis 2015, 21:22 | links
 
cenuklubā redzēju ledusskapi 32L ap 80eirikiem
9.aprīlis 2015, 21:38 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager