Vai 6 gr aprīkota manduliņa ir jau džigs vai mikrodžigs?
2.marts 2021, 21:29 | links
Flakais [02.03.21]: Ok, džeki, nu tad padalās ar saviem komplektiem priekš svariem zem 1gr. Man Smith foreļnieks ar Caldia 1000, auklu gatavojos mainīt no pītās uz mono līdz 0.13mm.Krievijā, čaļi pat izstrādā kātus, kuriem tests ir līdz vienam gramam!!!!
Oliverss, 2.marts 2021, 19:56
Visu pagājušo vasaras sezonu tā konkrēti biju uzsēdies uz šo tēmu. Sāku jau aprīlī (varēja arī ātrāk). Nav man ideālais mormodroča komplekts, bet daudzas lietas izkodis esmu. Sākumā drosmei liku "balto", pēc tam apzināti pārgāju tikai uz mākslīgo ēsmu - gimijām. Ķeras visa veida zivis, ieskaitot mailītes. Nav retums arī bonusi, piem. brekši kilo plus. Izmantoju kātu līdz 3 grami. Pagājuša gadā izvilku ar mono auklu 0,1 mm. šogad mēģināšu arī pīto PE #0,2. Stradāju ar mormiškām līdz gramam. Profila bildēs nedaudz par šo tēmu ir. Šī tēma trendā tagad ir Krievijā, čaļi pat izstrādā kātus, kuriem tests ir līdz vienam gramam!!!!
Uz kāta jau ir rakstīts,kāda aukla paredzēta.Vajadzētu pie tā pieturēties,it sevišķi Japan,jo viņi ir smalki ļaudis,viss izdomāts
DSV, 2.marts 2021, 20:19
Ok, džeki, nu tad padalās ar saviem komplektiem priekš svariem zem 1gr. Man Smith foreļnieks ar Caldia 1000, auklu gatavojos mainīt no pītās uz mono līdz 0.13mm.
Ok, džeki, nu tad padalās ar saviem komplektiem priekš svariem zem 1gr. Man Smith foreļnieks ar Caldia 1000, auklu gatavojos mainīt no pītās uz mono līdz 0.13mm.
Ok, nu tad ar ko? Speciālajiem ru/ua niedrītēm ar testu līdz 2 gr, vai arī mīkstāku area japāni??
Oliverss, 2.marts 2021, 18:43
Nav obligāti.To visu var izdarīt ar piem.testa spin Major craft 0.5-5g.
Var arī līdz 10g spin.
Ar mormiškām gan nedarbojos,bet 0.8 g čeburaškām vai džiggalvām gan.
Vietās,kur savādāk nevar.Zāles,dūņas.Ir asari,plauži labi,zandarti.
DSV, 2.marts 2021, 18:49
Un ar to MCr tu vari iemest 0.8 gr??? Un kas tā par burvju auklu, ar ko var to izdarīt un vēl pavilkt žani vai breksi??
Oliverss, 2.marts 2021, 18:57
Es kā reiz nesen iedomājos -kadēļ pie mums netiek tirgoti visi tie LJ Mormax utml stiebri? Nu vismaz es neesmu ar tiem sastapies veikalos.
Jurik, 2.marts 2021, 18:41
Ok, nu tad ar ko? Speciālajiem ru/ua niedrītēm ar testu līdz 2 gr, vai arī mīkstāku area japāni??
Nav obligāti.To visu var izdarīt ar piem.testa spin Major craft 0.5-5g.
Var arī līdz 10g spin.
Ar mormiškām gan nedarbojos,bet 0.8 g čeburaškām vai džiggalvām gan.
Vietās,kur savādāk nevar.Zāles,dūņas.Ir asari,plauži labi,zandarti.
DSV, 2.marts 2021, 18:49
Vai kāds šeit ir mēģinājis ar svariem zem 1gr kko pasākt uz asareniem un baltajām zivelēm??
Oliverss, 2.marts 2021, 18:20
Kāpēc gan ne?Seklajos ezeros tā arī dara un ķer ne tikai asarīšus
DSV, 2.marts 2021, 18:29
svens76 [02.03.21]: Oliverss [19m]: Vai kāds šeit ir mēģinājis ar svariem zem 1gr kko pasākt uz asareniem un baltajām zivelēm??mormišings.nav slikta tēmaTēma interesanta. Es kā reiz nesen iedomājos -kadēļ pie mums netiek tirgoti visi tie LJ Mormax utml stiebri? Nu vismaz es neesmu ar tiem sastapies veikalos.
Oliverss [02.03.21]: Vai kāds šeit ir mēģinājis ar svariem zem 1gr kko pasākt uz asareniem un baltajām zivelēm??mormišings.nav slikta tēma
Vai kāds šeit ir mēģinājis ar svariem zem 1gr kko pasākt uz asareniem un baltajām zivelēm??
Oliverss, 2.marts 2021, 18:20