Sākšu ar to,ka esmu iesācējs no 0,kādu spolīti un auklu man ieteiktu FAVORITE Blue Bird 632UL-S, 1.95m, 1-7g kātiņam?Paldies!
Arnix333, 10.augusts 2014, 19:43
Varbūt iesākumam paskaties kaut ko no lētā gala - piemēram, Salmo Elite Bride (0.08 diametrā), manuprāt, gana laba aukla par to cenu. Kamēr piešausies noteikti gadīsies gan bārdas, gan auklas aizķeršanās, gan visādi citādi "brīnumi". Lai veicas, noteikti patiks! ;)
iconcept.lv, 10.augusts 2014, 21:49
Salmo Elite Braid ir normāla japāņu (ražots YGK) budžeta aukla, ņemt var, bet tīri no praktiskā viedokļa iesaku ņem uzreiz "mājas japāni" Varivas High grade #0.6. Vienkārši tāpēc, ka labāks un, lai cik smieklīgi nebūtu, arī lētāks(!)... Fiška tur, ka High Grade 150m spolīte maksā ~ 23EUR, a Salmo elite, ja nemaldos ~ 18EUR 100m. Rēķini pats cik cena par metru sanāk :) Un 150m jau ir tāds garums, kurā jau ierēķinātas vismaz pāris iesācēja "bārdas" :)
Ja nu vienīgi Salmo Elite var "Krokusā" uz izpārdošanu var dabūt ar lielo 40% atlaidi, tad gan normāli ietaupīt var. Tikai iepreikš piezvani un pārliecienies ka ir uz vietas konkrētais diametrs, jo, cik esmu novērojis, tad smalkie diametri ir deficītā.
10.augusts 2014, 23:00 | links