[quote=370336]Ja mikrodžiga kātam nolūzt pats augšējais, pirmais posmiņš (apmēram 3 cm). Vai ir iespējams kaut kur aiznest, lai izņem ārā traumēto spici un ielīmē jaunu? Kāts ir Salmo Tioga. Zinu, ka var nopirkt visu kāta otro posmu, bet tas ir nesamērīgi dārgi.
tulcitis, 30.jūlijs 2014, 13:13
Kurš tev teica, ka pārlīmēt spicīti sanāks lētāk???
Bla, kas tām tiogam ir? Man ar pagājuso nedēļu salūza tieši tajā pašā vieta, tagad remontā, Sīmanis teica spicītes cena ap 40 Eiras, otreiz es toč viņu nemainīšu, labāk pirkšu citas firmas kātu!
eddy47, 6.augusts 2014, 18:57
Visus kātu ar delikātām spicēm lauž un lauzīs mūžigi mūžos... Zivis kātus nelauž, kātus lauž makšķernieki... Varianti sākot no neparedzēta svara izmantošanas (gan jau iemetīs!) un zivs celšanas ar kātu (gana jau iecels!) , iemetienā aukla aptinusies ap galu utt. , līdz klasikai ar ievēršanu durvīs/bagāžniekā vai paklūpot utt. Es salaužu sezonā 3-4 kātus, bet apzinos, ka vaina ir atieksmē, kuru mainīt man negribas, tāpēc man arī nav superdārgu kātu, pašlaik dārgākais Varivas ~ 200EUR.
Paradokss ir tāds, ka ja salauž Tiogu (es arī 2vas esmu salauzis), tad nez kāpēc ir teksti "vot sū..., vairs nepirkšu" a ja salauž Graphiteleader Finezza vtml. klases kātu (a lauž viņus kā skalus, pat ļoti pieredžejuši un titulēti sportusti utt.), tad neviens nesaka ka "sū..." a slavē cik jūtīgs un delikāts kātiņs un godīgi pasūta oriģinālo spici pa 50% no nemazās kāta cenas, un gatavi gaidīt mēnešiem...
Jocīgi, ne :)
6.augusts 2014, 19:47 | links