Kur dabūt labu fleksonītu? Tieši materiālu.
15.oktobris 2013, 21:01 | links
Pēdējā copē nepatīkami pārsteidza Flexonit pavadas. Biju paņēmīs pārīti no tievā gala (laikam 2,5kg tests) nu un viena man pārplīsa pie iemetiena tieši pa vidu un otra pēc pusstundas pie piecirtiena. Un piecirtiens nu nebija nekāds mega štengrais, kā nekā raustīju 3g. džigu ar Salmo MJ kātiņu. Vienkārši taisni vidū pārdalījās un izvilku saspurojušos kušķi no ūdens. Ne tuvu tur nebija 2,5kg piecirtiena svars. Vairāk to dārgo mēslu nepirkšu. Citiem tādi brīnumi nav bijuši?
suits, 15.oktobris 2013, 16:47
IR!
Lai kā es to negribētu, bet tieši vieglās flexonit pavadas ir plīsušas.. vīekndā arī viena smuki pie iemetiena pārplīsa, gals, tāds smuks spalvains palika. Vēl viena pārplīsa pagājušo gadu, vienk piesienot un nedaudz paraujot (nejau uz 2+kg).
Iepirku kautkādus KONGER lētos MJ kevlārus arī uz 2.6 testu. maxā tikai 60 saņi par divām, izvilku kādas piecas līdakas, nujā saskurllējās..bet nekas neplīsa. un Smalkais flexonits arī saskurllējas tāpat. Par to piķi es varu nopirkt 6 Konger mēslus...(a moš i ne mēsli, japatestē vēl)
Ar 5kg Felxonitu gan nekad nav bijusās probas..
kraft, 15.oktobris 2013, 17:26
Pēdējā copē nepatīkami pārsteidza Flexonit pavadas. Biju paņēmīs pārīti no tievā gala (laikam 2,5kg tests) nu un viena man pārplīsa pie iemetiena tieši pa vidu un otra pēc pusstundas pie piecirtiena. Un piecirtiens nu nebija nekāds mega štengrais, kā nekā raustīju 3g. džigu ar Salmo MJ kātiņu. Vienkārši taisni vidū pārdalījās un izvilku saspurojušos kušķi no ūdens. Ne tuvu tur nebija 2,5kg piecirtiena svars. Vairāk to dārgo mēslu nepirkšu. Citiem tādi brīnumi nav bijuši?
suits, 15.oktobris 2013, 16:47
Nedrīgst likt lielāku svaru par uzrādīto, nedrīgst piesist blanku pret laivas malu? Vai nav tik traki?
Es tagad runāju par vieglā džiga kātiem.
Arkso, 14.oktobris 2013, 21:29
Atkal smaga izvēle. Gada sākumā tāpat tviča kātu meklēju.
Gribeju par japāņu kātu trauslumu pajautāt, ka tieši tas trauslums izpaužas? Nedrīgst likt lielāku svaru par uzrādīto, nedrīgst piesist blanku pret laivas malu? Vai nav tik traki?
Es tagad runāju par vieglā džiga kātiem.
Arkso, 14.oktobris 2013, 21:29
10-12 es rakstu, jo man patīk patvīčot džigu =)). Tāpec vajag augstākus griestus.
Es tomēr pagaidām sliecos par St.Croix, bet jābrauc paskatīt.
Tomēr par Avid nevienu sliktu vārdu nevaru pateikt.
Arkso, 14.oktobris 2013, 21:11