to Maitasputns
Kas vēl ir šajās kategorijās (prototype) vai labākās citiem ražotājiem .
camus, 5.septembris 2013, 12:30
Nu ir tāda Japaņu firma kā Tict. Zinu ka šobrīd Latvijā šie kāti paliek arvien populārāki. Principā ir trīs modeļi - Ice Cube, Ralgo un Sram. Kāti ir tiešām MJ, taisīti praktiski no tīra grafīta, attiecīgi svars nekāds - ~65 gr.
Esmu pats mēģinājis Ice Cube - blanka ļoti jutīga, test 0.1-3.5 gr. Sajūtas superīgas, kad nāk smuks asaris laukā :)
Vēl ir tāda firma kā Tenryu. Lieliski kāti, pats esmu metis aci uz vienu foreļnieku, bet MJ klasē viņiem ir Lunaki, kas gan ir vecāks modelis, bet vienalga lielisks. Jaunākais ir Lunakia Sonic, bet tas ir tāds, manuprāt, pa pusei MJ pa pusei L džigs.
Protams, Daiko, leģendārā Japāņu kātu ražotājfirma. Ko pats esmu lietojis, tas ir modelis Dexter - solid spice, jutīga blanka, viss kā vajag.
No kātiem uz kuriem es tēmēju noteikti ir Evergreen Poseidon Salty Sensation - domāju ka šis ir fantastisks Solid kāts, veidots no 99% grafīta, 67 gr svarā, ar testu 0.1-6 grami, tīrs Japānis.
Vispār jau ir daudz dažādi MJ kāti, visus jau nenosauksi.Vienīgais ka augstākminētos Latvijā tik viegli neatradīsi - būs jāsūta no Japānas, attiecīgi visas klapatas ar muitu utt. Tā ka manuprāt ja neesi baigais sportists, vai galīgs fanāts, pilnīgi pietiek ar Graphiteleader! :)